Βενγκέρ: Όλα καλά με τη FA

18:38 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν θυμωμένο με την FA, αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Τζακ Γουίλσιρ στο φιλικό της Αγγλίας κόντρα στη Γερμανία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Τύπος στο Νησί ανέφερε ότι ο Αλσατός είχε θυμώσει με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, καθώς είχε συμφωνήσει μαζί τους πως ο 21χρονος μέσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο σε ένα από τα δύο φιλικά με Χιλή και Γερμανία και εκείνος αγωνίστηκε 71 λεπτά στο πρώτο και 26' στο δεύτερο.

Ωστόσο ο Βενγκέρ τόνισε

πως η FA έκανε πράξη την υπόσχεσή της (εννοώντας προφανώς πως ο Γουίλσιρ αγωνίστηκε για συνολικά ένα 90λεπτο) και ότι ο ποδοσφαιριστής είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στη Σαουθάμπτον, αφού δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού.

«Πρώτον, ο Τζακ δεν είναι τραυματίας. Υπήρξε παραπληροφόρηση. Δεύτερον, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ομοσπονδία. Έκαναν πράξη την υπόσχεσή τους, καθώς αυτό που μου είχαν πει είναι ότι θα παίξει στο ένα φιλικό και στο άλλο θα κάτσει στον πάγκο. Τα πήγαν πολύ καλά. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Έκαναν ακριβώς αυτό που είχαμε συμφωνήσει» δήλωσε ο κόουτς των «κανονιέρηδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα