Βενγκέρ: Να μάθουμε από τα λάθη του Βελγίου

21:32 3/11/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν μια ανάσα από την ήττα στο ματς της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αν δεν βρίσκονταν οι Γκιμπς και Ποντόλσκι που με γκολ στο 89ο και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνουν την ανατροπή για το τελικό 2-1.
Αυτό που λίγο έλειψε να πάθει η Άρσεναλ, δεν άρεσε καθόλου στον Βενγκέρ που όμως, έκανε λόγο για αμυντική σταθερότητα την οποία παρουσιάζει πλέον η ομάδα του...
«Σεβόμαστε την Άντερλεχτ γιατί στο αμέσως προηγούμενο ματς πήραμε πολύ δύσκολα τη νίκη και πρέπει

να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από το... παραλίγο πάθημά μας» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:
«Χρειαζόμαστε ένα καλό σερί και καλές εμφανίσεις για να κυνηγήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την Τσέλσι στην κορυφή. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Βρήκαμε και την αμυντική μας σταθερότητα και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την Πρέμιερ Λιγκ».
Επί του αγωνιστικού, ο Αλσατός τεχνικός είπε: «Είχαμε αρκετούς τραυματίες και σημαντικές ελλείψεις, αλλά πλέον φτάνουμε στο... τέλος του τούνελ. Ο Ράμσεϊ χρειάζεται να γίνει όσο αποτελεσματικός ήταν και την περσινή σεζόν, όμως φέτος έχουμε και τον Αλέξις που πραγματικά έχει δείξει ότι είναι... πολεμιστής!».

Keywords
Τυχαία Θέματα