Βενγκέρ: Ήταν ένα συναισθηματικό σοκ

08:01 24/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη Μονακό για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αρσέν Βενγκέρ να παραδέχεται πως το αποτέλεσμα της κλήρωσης του προκάλεσε συναισθηματικό σοκ αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με τη πρώην ομάδα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA
Για τη κλήρωση με τη Μονακό: "Πρέπει πρώτα να πω ότι η κλήρωση ήταν μια έκπληξη, γιατί πάντα περιμένω τις καλύτερες ομάδες να βρεθούν απέναντι μας, όπως

συνέβαινε τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια. Είναι επίσης μια από αυτές τις περίεργες συμπτώσεις, γιατί αυτές οι δυο ομάδες είναι 25 χρόνια από τη ζωή μου. Είναι πολύ ασυνήθιστη αυτή η συνάντηση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν συναισθηματικό σοκ".
Για τη δουλειά που κάνει με νεαρούς ποδοσφαιριστές: "Είμαι πολύ υπερήφανος που έχω καταφέρει κάτι τέτοιο, γιατί έχω την ευλογία να κάνω μια δουλειά που μπορώ να επηρεάσω τις ζωές των ανθρώπων με ένα θετικό τρόπο. Αυτό που είναι παράξενο για μένα, είναι ότι οι παίκτες που βοήθησα στην αρχή της καριέρας τους, όπως ο Τιράμ, ο Πετί, έχουν ήδη κρεμάσει τα παπούτσια τους. Είσαι πάντα χαρούμενος που είχαν τόσο καλές καριέρες. Να βοηθάς παίκτες να πετύχουν κάτι στη ζωή τους, σου δίνει ένα πολύ θετικό συναίσθημα".
Για το χαμένο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων με τη Μονακό το 1992: "Θλίψη. Το προηγούμενο βράδυ, στη Γαλλία, έγινε μια μεγάλη τραγωδία στη Μπαστιά και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι. Θυμίζει πολύ τον τελικό του 2006 στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι όλη τη σεζόν, εκτός του τελικού".

Keywords
Τυχαία Θέματα