Βενγκέρ: Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι έτοιμη για την κούπα

16:35 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης όπως υποστήριξε ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος όμως εκτιμά πως οι Βαυαροί δεν είναι ακόμα έτοιμοι να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου καθώς, όπως είπε, έχουν αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουν.

Σε συνέντευξη του στο γερμανικό ZDF, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Η Μπάγερν μπορεί να είναι μια δυνατή ομάδα και να θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά έχει κάποιες αδυναμίες που θα πρέπει να βελτιώσει, ώστε να

ελπίζει σε κάτι καλό. Η Μπαρτσελόνα για παράδειγμα είναι για μένα η Νο.1 ομάδα που θέλει και μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο καθώς φαίνεται να συνέρχεται από το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε το τελευταίο διάστημα".
Για τις αναμετρήσεις της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Οι ελπίδες μας, χάθηκαν στο Λονδίνο διότι δεν μπορέσαμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν που με την σειρά της εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και μας ανάγκασε να κυνηγάμε θαύματα στη ρεβάνς του Μονάχου".

Keywords
Τυχαία Θέματα