Βελτιωμένη η Σίτι

23:36 17/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Ντε Γιόνγκ, Τζόνσον και Τζέκο δεν αγωνίστηκαν, αλλά και οι συμπαίκτες τους που πήραν χρόνο συμμετοχής απέτυχαν ξανά να κάνουν... σεφτέ στις νίκες στα φιλικά προετοιμασίας.
Οι Αγουέρο και Τέβες συνεργάστηκαν στη γραμμή κρούσης και έδειξαν πολύ ορεξάτοι στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, αλλά κάτι η απότομη ένταση και κάτι η αγωνιστική απραξία, τους υποχρέωσε σε γρήγορη κόπωση.
Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, είναι πως οι ποδοσφαιριστές του για ακόμη ένα ματς δεν κατάφεραν να βρουν τους χώρους για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι

τους, δεν είχαν κάποιον να κάνει το κάτι παραπάνω και να «ανοίξει» την αντίπαλη άμυνα και δεν ήταν απειλητικοί.
Η καλύτερη στιγμή της Σίτι στο παιχνίδι ήταν στο 66ο λεπτό, όταν η κάθετη μπαλιά του Γιάγια Τουρέ έβγαλε τον Βάις μόνο απέναντι από τον Φρομλόβιτς, ωστόσο, το ψιλοκρεμαστό που δοκίμασε ο νεαρός άσος των «πολιτών» πέρασε άουτ.
Η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι:
Παντίλιμον (74' Γιοχάνσεν), Ζαμπαλέτα (74' Ελαμπντελαουί), Κ. Τουρέ (86' Μπογιάτα), Σάβιτς (86' Μαντσίνι), Κομπανί (68' Ρέκικ), Μπάιτον (86' Έβανς), Γ. Τουρέ (70' Ράζακ), Λόπες (62' Βάις), Κολάροφ (74' Χέλαν), Τέβες (74' Σκαπούτσι), Αγουέρο (46' Γέλαβιτς, 86' Μπαν)

Keywords
Τυχαία Θέματα