Βελλής: Ο Σαρρής δεν γνωρίζει ούτε ανάγνωση, ούτε ελληνικά

11:08 14/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Σαρρής αποκάλυψε την πρόθεση του να καταθέσει μήνυση κατά του Σταμάτη Βελλή για τα όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης σε συνέντευξη του.
Υπενθυμίζεται πως ο Βελλής είχε ισχυριστεί πως όταν είχε πάει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για να απολογηθεί, βρήκε τον Αχιλλέα Μπέο στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή

την στιγμή που υπάρχει απόφαση η οποία απαγορεύει στον Μπέο την οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.
Ο Σαρρής ανακοίνωσε πως θα καταθέσει μήνυση κατά του Βελλή ο οποίος με την σειρά του σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: "Διάβασα ότι ο Κος Σαρρής δήλωσε ότι σκοπεύει να μου κάνει μήνυση αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανα (κατ' αυτόν) ότι συναντήθηκε με τον Κο Μπέο.
Άν αυτό αληθεύει, γιατί με τους δημοσιογράφους πρέπει κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός, τότε έχω να πω τα εξής
Ο κύριος Σαρρής προφανώς δεν γνωρίζει ούτε ανάγνωση ούτε Ελληνικά, αλλά δεν εκπλήσσομαι από αυτό. Φαίνεται από μόνο του. Γιατί αν μπορούσε να διαβάσει, θα διάβαζε ότι εγώ είπα πως είδα τον Μπέο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. Και τον είδα, και με χαιρέτησε μάλιστα. Η λέξη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ δεν υφίσταται σε καμία δήλωση μου. Τώρα, το τι τίτλους θέλει να βάλει κάθε δημοσιογράφος ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, η το πως παρερμηνεύει την δήλωση μου κάποιος τρίτος, είναι δικό του θέμα.
Αν ο κύριος Σαρρής θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό ότι ένας υπόδικος κατηγορούμενος για στημένους αγώνες, και τιμωρημένος από την ΕΠΟ (ξέρετε, αυτή την Ομοσπονδία που προεδρεύει ο Κος Σαρρής) με αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, βρισκόταν και στις 11 το πρωί και στις 3 μμ της ίδιας μέρας στα γραφεία της ΕΠΟ, το αφήνω στη κρίση του κοινού νου.
Στις δηλώσεις του Κου Μπέου δεν απαντάω, άλλωστε δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο (η μήπως κάνω λάθος...) Χάθηκε ο άνθρωπος και προφανώς μπήκε στα γραφεία της ΕΠΟ για να ζητήσει οδηγίες. Του πήρε 5 ώρες, αλλά τελικά εξυπηρετήθηκε".

Keywords
Τυχαία Θέματα