Βελλίδης: Ο Λεβαδειακός θα νικούσε με κάθε τρόπο

12:02 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στην Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό με 1-0 και ο Μάρκος Βελλίδης υποστήριξε πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν την νίκη με κάθε τρόπο γιατί την είχαν ανάγκη αν και, όπως είπε, το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Νομίζω ότι το ματς, από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν δύσκολο για εμάς γιατί ο Λεβαδειακός δεν είχε πολλούς

πόντους, ήθελε οπωσδήποτε την νίκη, θα την έπαιρνε με κάθε τρόπο προσπαθώντας να καθυστερήσει το παιχνίδι. Νομίζω πως ό,τι και αν κάναμε δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι γιατί στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε συνολικά δέκα λεπτά ποδόσφαιρο, δεν παίχθηκε καθόλου παραπάνω. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά του Λεβαδειακού. Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ νωθρά, όχι λίγο. Χάναμε αρκετές μονομαχίες, δεν ήμασταν αρκετά πιεστικοί, δεν έχουμε πολύ θάρρος, αλλά όσο περνούσε η ώρα του παιχνιδιού ανεβαίναμε και νομίζω ότι το αποτέλεσμα αυτό μας αδικεί, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι δεν μπορείς να το αλλάξεις τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα