Βελλίδης: Ήμασταν πολύ τυχεροί με την ΑΕΚ

09:42 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για ένα ολόκληρο ημίχρονο, το πρώτο, οι παίκτες του Άρη, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν είδαν τι χρώμα φανέλας φορούσε ο Αραμπατζής όπως παραδέχτηκε ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του στάθηκαν πολύ τυχεροί που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει μια από τις πολλές κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή", ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε για το κακό

πρώτο ημίχρονο του Άρη: "Ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ. Δεν είδαμε για ένα ημίχρονο τι χρώμα φανέλα φορούσε ο Αραμπατζής. Αυτή είναι η αλήθεια. Στο δεύτερο μέρος όμως παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι και αυτό επιβραβεύτηκε από το γκολ. Εδώ που φτάσαμε όμως είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί".

Για την νίκη με 1-0 και την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, ο Βελλίδης δήλωσε: "Σίγουρα ο στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Θέλαμε αυτή την νίκη, την πήραμε και είναι μια μεγάλη νίκη. Παραμένουμε μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι οφ. Έχουν μείνει πλέον επτά παιχνίδια και κυνηγάμε πλέον είτε την ΑΕΚ, είτε τον Ατρόμητο για να μπορέσουμε στο τέλος να είμαστε στην πεντάδα".

Για τις αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και κυρίως του Γεωργέα με τον Καστίγιο, ο Βελλίδης τόνισε: "Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Συνέχεια υπάρχουν αντεγκλήσεις. Μπορείς με αυτό τον τρόπο να ανατρέψεις ολόκληρο σκορ. Ωστόσο δεν πρέπει επαγγελματίες να μπαίνουν στην διαδικασία συζήτησης στον αγωνιστικό χώρο, διότι μόνο να χάσουν έχουν. Είναι περίεργο ένας παίκτης με την εμπειρία του Γεωργέα να χάνει την ψυχραιμία του. Νομίζω ότι έχει δίκιο ο Μάκος και όλο αυτό γύρισε υπέρ μας διότι αυτοί εκνευρίστηκαν υπερβολικά".

Για το... ευτράπελο με την πτώση του Κοντοέ, είπε αστειευόμενος: "Ευτυχώς που έπεσε μέσα στο γήπεδο και όχι έξω. Πάντως μπράβο του που το κατάλαβε και είναι αλήθεια ότι είναι ωραίο αυτό το περιστατικό. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα