Βελής: Θα φέρω Αμερικάνους στον ΠΑΟΚ

20:10 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Διατεθειμένος να πείσει επιχειρηματίες από την Αμερική, ώστε να συνεισφέρουν οικονομικά στον ΠΑΟΚ είναι ο Λεωνίδας Βελής.

Το νέο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανακατευτεί με τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ μετά από συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Βελής στον NovaΣΠΟΡ

FM:

-για την είσοδό στο ΔΣ του ΠΑΟΚ και το ρόλο που θα έχει: «Ήταν μία επαφή με τον Ζαγοράκη, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Στην αρχή ήμουν σκεπτικός, γιατί δεν ήθελα να συμμετέχω στα δρώμενα μετά από τους αγώνες ή κάποιες ήττες. Δεν ήθελα, δηλαδή, να λάβω μέρος στις διαφορές των φιλάθλων. Το σκεφτόμουν μέχρι που ο Θόδωρος μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει και πως έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Αυτό το ένιωσα από τον καιρό που ανέλαβε (σ.σ. Ζαγοράκης) και σημαίνει κάτι θετικό. Με την πειστικότητα που έχει, μου πέρασε την ιδέα πως μπορώ και εγώ να προσφέρω στον ΠΑΟΚ. Ακόμα δεν ξέρω τον ρόλο που θα έχω. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχουμε την πρώτη επαφή ως ΔΣ για να δούμε τι πόστο θα αναλάβει ο καθένας. Εγώ, πάντως, δεν θέλω να ανακατευτώ στα οικονομικά ή για το αν φεύγει ή έρχεται κάποιος παίκτης. Γιατί είναι μεγάλη ευθύνη αφενός και αφετέρου είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Εγώ είμαι εδώ για κοιτάξω τα θέματα του γηπέδου, τα εσωτερικά ή τον Τύπο που μου αρέσει».

-για το εάν τον απασχολούσε πάντα το ποδόσφαιρο: «Μεγάλωσα στην Αμερική. Όμως, όταν έμενα στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Λας Βέγκας έπαιρνα τηλέφωνο για να μάθω τι κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου και την καρδιά μου. Θυμάμαι τα χρόνια με πρόεδρο τον Παντελάκη που ήταν τα πιο γόνιμα τότε για τον ΠΑΟΚ. Τώρα, με τον Ζαγοράκη είναι τα δεύτερα γόνιμα χρόνια. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο, τα οικονομικά είναι καλά. Εκείνο για το οποίο μίλησα με τον Θοδωρή (σ.σ. Ζαγοράκη) και μου είπε τη γνώμη του είναι να δώσουμε περισσότερη βαρύτητα στους Έλληνες παίκτες. Πιστεύω ότι το 80% της ομάδας του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποτελείται από ελληνόπουλα».

-για το αν θα συνεισφέρει οικονομικά στον ΠΑΟΚ: «Όχι δεν μιλήσαμε για τα οικονομικά. Τίποτα δεν μου έχει πει (σ.σ. Ζαγοράκης) πάνω σε αυτό. Θα έρθω σε επαφή με δικούς μου ανθρώπους της Αμερικής, όχι ευρωπαίους γιατί οι συγκεκριμένοι έχουν άλλες βλέψεις. Οι Αμερικάνοι, παρά τις παραξενιές τους έχουν κάποιο θετικό ρόλο. Μερικοί εξ αυτών έχουν πολλά λεφτά, τους οποίους θα προσπαθήσω να πείσω. Αλλά λόγω κρίσης δεν είναι καλά τα πράγματα και σίγουρα θα το σκεφτούν δύο φορές».

-για το λόγο που αποχώρησε από το τραγούδι: «Το είδος που αντιπροσωπεύω δεν υπάρχει πια, καθώς οι νέοι δεν ακούν. Δεν υπάρχει ρομαντισμός και το είδος αυτό έχει σταματήσει. Είπα να αποσυρθώ από αυτό το ύφος που τραγουδάν σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα