Βέφα: Χάνει η Ελλάδα που δεν με εκμεταλλεύεται

19:58 5/6/2014 - Πηγή: AEK365

Εναγωνίως τηλεοπτική στέγη ψάχνει η Βέφα Αλεξιάδου που καλεί μέσα Facebook το κρατικό κανάλι να την προσλάβει γιατί την έχει ανάγκη η Ελλάδα.
Στην ανάρτησή της, η Βέφα Αλεξιάδου κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «άσχετους στη ΝΕΤ, που έδειχναν σούσι», ενώ τονίζει ότι «χάνει η Ελλάδα

που δεν με εκμεταλλεύεται» και καλεί τους διαδικτυακούς -και όχι μόνο- φίλους της να κάνουν ομαδική διαμαρτυρία, προκειμένου να επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη!

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Φιλες και φιλοι μου, Καλο μεσημερι! Αφορμη για να γραψω αυτο το κειμενο μου εδωσε η φιλη Μαρια Ταταρη που εγραψε "Ωραια διαδικασια με τη Βεφα στην κουζινα. Μας λειπει η παρουσια της στην TV. Κριμα!" Μου εχετε γραψει το ιδιο πολλες φορες, οι περισσοτερες απο εσας. Καντε ομαδικη διαμαρτηρια με επιστολες στο κρατικο καναλι. Εκει επρεπε να ειμαι απο καιρο!. Δεν με χρειαζεστε μονον εσεις φιλες και φιλοι μου. Με χρειαζεται η Ελλαδα. Η αναγνωρισημοτητα μου ανα τον κοσμο ειναι πολυ μεγαλη. Θα επρεπε να ειμαι στο κρατικο καναλι και να δινω μια ελληνικη συνταγη καθε μερα. Να προβαλω την Ελλαδα και την κουζινα της, και να προσελκυω τουριστες. Χανει η Ελλαδα που δεν με εκμεταλευεται. Εβλεπα απο τη ΝΕΤ ασχετους να δειχνουν ΣΟΥΣΙ και ανατριχιαζα. Αν ειναι δυνατον ελεγα! τσιμπιωμουν για να βεβαιωθω οτι βρισκομαι στην Ελλαδα και οχι στην Ιαπωνια. Δυστυχως η Ελλαδα δεν ξερει να προβαλει τις αξιες της και να τις εκμεταλεβεται! και φυσικα οχι μονο στη δικη μου περιπτωση. Παντου ασχετοι και αναξιοι. Λαμογια! Τοποθετουνται σε θεσεις κλειδια με μοναδικο προσον οτι εχουν μπαρμπα στην κορωνα! Προκυρησονται διαγωνισμοι μαιμουδες!!! αυτοι που προοριζονται για τις θεσεις εχουν ηδη προσληφθει. Αν δεν κλεισει αυτη η πληγη! η Ελλαδα δεν προκειται να κανει ουτε ενα βημα μπροστα. Κοινοποιηστετο στους φιλους σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα