Βάζουν τον Μέσι σε προσομοιωτή! (VIDEO)

18:53 24/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη η Εθνική Αργεντινής θα βρεθεί σε υψόμετρο 3.650 μέτρων για να αντιμετωπίσει την Εθνική Βολιβίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και οι Αργεντινοί έχουν λάβει τα μέτρα τους ώστε να συνηθίσουν οι παίκτες το υψόμετρο της Βολιβίας.
Έτσι λοιπόν, το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Αργεντινής έχει προγραμματίσει να βάλει σε ειδικό προσομοιωτή τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του για να συνηθίσουν σε συνθήκες όπου θα υπάρχει μικρότερη πρόσληψη οξυγόνου. Αυτό θα συμβεί δυο φορές πριν το παιχνίδι.
Η Λα Πας, όπου θα γίνει το ματς βρίσκεται στις Ανδεις,

στα 3.650 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και εκεί όσοι δεν έχουν συνηθίσει, δυσκολεύονται ακόμα και να αναπνεύσουν, πόσο μάλλον να αγωνιστούν.
Στην Αργεντινή θέλουν να αποφύγουν "κάζο" ανάλογο με αυτό του 2009 όταν στο ίδιο γήπεδο είχαν ηττηθεί με 6-1 έχοντας για προπονητή τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Με τα σχέδια του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Αργεντινής συμφώνησε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος δήλωσε: "Εκείνη τη μέρα ζήσαμε κάτι πολύ δύσκολο. Προσωπικά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ με τίποτα. Έτρεχα από την αντίπαλη περιοχή μέχρι το κέντρο και μου κοβόταν η αναπνοή. Ένιωθα απίστευτα κουρασμένος. Τώρα πιστεύω να μας βοηθήσει αυτή η ειδική προετοιμασία που θα κάνουμε".

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε ξανά τον θρίαμβο της Βολιβίας στο 6-1 επί της Αργεντινής.

Keywords
Τυχαία Θέματα