Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ των μικρομετόχων!

19:24 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την αποχώρησή του από την Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ και την κάθετη διαφωνία του με τις απόψεις των μικρομετόχων για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση ο Κωνσταντίνος Κοτσώνης. Το μέλος του ΔΣ, που μπήκε σε αυτό με τη στήριξη των μικρομετόχων και ήταν εκ των βασικών υποστηρικτών του πλάνου για δημόσια εγγραφή και άνοιγμα στον κόσμο, είχε έρθει σε ανοιχτή ρήξη με τους μικρομετόχους τα υπόλοιπα μέλη της Α.Ε.Φ. ΑΕΚ στην τελευταία ΓΣ. Ειδικά με τους Χήνα, Βουδούρη,

Σταθάκο και Κανάκη. Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο Κοτσώνης τάχθηκε υπέρ του να δοθεί παράταση ολίγων ημερών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ραντεβού Μελισσανίδη, Παππά, Βιντιάδη, το οποίο περιμένει με αγωνία... όλη η ΑΕΚ. Κάτι που από τους μικρομετόχους θεωρήθηκε ως... προδοσία και ακούστηκαν μάλιστα βαριές εκφράσεις από την πλευρά τους. Φαίνεται πως το εν λόγω κλίμα συνεχίστηκε στο διάστημα που ακολούθησε, με αποτέλεσμα το μέλος του ΔΣ να αποφασίσει να... αποτάξει τους πρώην ομοϊδεάτες του.
«Τις τελευταίες μέρες κατέστη πλέον ηλίου φαεινότερη η ύπαρξη αγεφύρωτης και ουσιαστικής διαφοράς σχετικά με τήν τακτική που πρέπει ν' ακολουθηθεί από δω και πέρα όσον αφορά τά διοικητικά τής ΠΑΕ μεταξύ εμού και τής Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ. Συνεπώς διαχωρίζω σήμερα τή θέση μου τόσο από τήν Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ όσο και από τούς «Μικρομετόχους» και παύω να έχω μαζί τους τήν παραμικρή σχέση. Οι λασπολόγοι και οι καλοθελητές μπορούν να χαίρονται, για λίγες μέρες ακόμα, ότι κατάφεραν τήν αποστολή τους όταν και απευθυνόμενος στόν κόσμο τής ΑΕΚ δημοσίως θα τακτοποιήσω τούς λογαριασμούς μου μαζί τους. Όλοι οι υπόλοιποι - όσοι με ήξεραν από πριν και όσοι μ' έμαθαν εξαιτίας τής πρόσφατης εμπλοκής μου στα διοικητικά - να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσω να πράττω τό καλύτερο για τήν ομάδα μας, λειτουργώντας υπεύθυνα, χωρίς να επηρεάζομαι από στερεότυπα και προκαταλήψεις (όπως κάνουν κάποιοι άλλοι) και πως προθύμως θα δώσω απαντήσεις για όλα και σε όλους πολύ σύντομα», αναφέρει στη δήλωσή του ο Κοτσώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα