Βασιλείου: Η συγκομιδή μας αδικεί

13:04 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από επτά αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός έχει μόνο πέντε βαθμούς, συγκομιδή που αδικεί τους παίκτες όπως υποστήριξε ο Γιώργος Βασιλείου μια μέρα μετά το 0-0 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου. Παράλληλα πρόσθεσε πως μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος αμυντικός του Λεβαδειακού στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τη χθεσινή αναμέτρηση, κόντρα στον Ατρόμητο: «Δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι. Στην αναμέτρηση έγιναν λίγες φάσεις και από τις

δύο ομάδες. Το 0-0 είναι το αποτέλεσμα ενός κακού παιχνιδιού. Εμείς θέλαμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, δεν την πήραμε, αλλά για εμάς και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, ενώ διατηρήσαμε εύκολα το μηδέν στην άμυνα».
- Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Λεβαδειακού: «Η συγκομιδή που έχουμε μας αδικεί. Σε αρκετά παιχνίδια, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Σε κάποια άλλα δεν ήμασταν καλοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Μέσω της σκληρής δουλειάς θέλουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε τα αποτελέσματα, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό μετράει. Χθες, δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά πήραμε το βαθμό. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, ωστόσο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».
- Για την επιστροφή του ως αντίπαλος του Ατρομήτου: «Έχω ξαναπαίξει αντίπαλος. Είναι μια ομάδα που συμπαθώ πολύ και έχω φίλους. Ωστόσο, είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουν ότι τους αγαπώ και με αγαπούν και αυτοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα