Βασιλακόπουλος: Η Εθνική Ελλάδας θα είναι στο Μουντομπάσκετ

12:01 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η FIBA πρόκειται να δώσει τέσσερις wild cards για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εμφανίστηκε βέβαιος πως η μια wild card θα δοθεί στην Εθνική Ελλάδας και έτσι θα μπορέσει να είναι παρούσα στην διοργάνωση.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Καλαθοσφαίρισης, τόνισε: "Η Ελλάδα θα είναι στην Ισπανία και το Μουντομπάσκετ γιατί δεν έχει λείψει ποτέ από τις μεγάλες διοργανώσεις.
Με στεναχωρεί το γεγονός ότι έδωσαν ένα χαρακτήρα πλειστηριασμού στην διαδικασία, αλλά με έχουν διαβεβαιώσει πως θα μετρήσουν κανονικά όλα τα κριτήρια για κάθε χώρα χωρίς να παίζει πρωτεύοντα ρόλο αν κάποιος δώσει περισσότερα χρήματα από τα 500.000 ευρώ, ποσό που είχε θέσει η Διεθνής Ομοσπονδία ως παράβολο συμμετοχής. Εμείς φυσικά δεν θα πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια αλλά θα καταθέσουμε κανονικά το οικονομικό παράβολο και θα βρούμε τα χρήματα που υπολείπονται, καθώς ήδη έχουμε εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό, σεβόμενοι πάντα την οικονομική κατάσταση της χώρας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χρήματα, θεωρώ ότι η Ελλάδα τα καλύπτει ίσως περισσότερο από τον καθένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα