Βαρυποινίτες παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Κάρλος το Τσακάλι

18:46 20/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δυο βαρυποινίτες της φυλακής Maison Centrale de Poissy στο Παρίσι ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν μέσα στη φυλακή και μάλιστα με μάρτυρα τον περιβόητο Κάρλος «Το Τσακάλι»! ωστόσο πολλά Μέσα αμφισβητούν την είδηση.

Πρόκειται για τον κατά συρροή δολοφόνο Αλφρέντο Στρανιέρι και τον Τζερμέιν Γκάιφε που είχε αποκεφαλίσει το θύμα του. Ο Στρανιέρι είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον φόνο τεσσάρων ανθρώπων, ενώ ο Γκάιφε εκτίει ποινή 30 ετών για τη δολοφονία ενός άνδρα τον οποίο αποκεφάλισε και τεμάχισε.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γάλλος κωμικός

Dieudonné M'bala M'bala, ο οποίος μάλιστα ανέβασε στο Twitter του μια φωτογραφία του φορώντας ένα νυφικό και έφτιαξε ένα σχετικό βίντεο.

Ωστόσο, ειδικά η παρουσία του κωμικού εκεί κάνει τα γαλλικά μέσα να αμφισβητούν το κατά πόσο ο γάμος πραγματοποιήθηκε στα αλήθεια ή «σκηνοθετήθηκε» για διαφημιστικούς λόγους.

Ο Στρανιέρι και ο Γκράιφε είχαν απασχολήσει ξανά το 2011, όταν είχαν στείλει γράμμα στην πολιτικό Rachida Dati, με το οποίο ισχυρίζονταν και οι δύο ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Το Δικαστήριο τους τιμώρησε για την κίνηση τους αυτή με μερικούς μήνες φυλάκισης παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα