Βάλλας: Προτιμώ την ΑΕΚ με νέους

18:56 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Να συνδυάσουν το καλό ποδόσφαιρο με τη συγκομιδή βαθμών είναι η επιθυμία του Σπύρου Βάλλα για τη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι ευκαιρία τα προβλήματα των άλλων, για να πετύχουμε εμείς», σχολίασε σχετικά με την «υγεία» που βγάζουν οι ακρίτες, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Κατώτερο ποιοτικά το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με το παρελθόν, επεσήμανε ο Έλληνας αμυντικός, ενώ σχολίασε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας στους 94,6 και την εκπομπή «Insiders»:

Για την πορεία της Ξάνθης: «Είναι ακόμα αρχή, όμως νομίζω ότι επειδή υπάρχει σχεδόν ίδιος κορμός με πέρυσι και ίδιος προπονητής, έχουμε ήδη αφομοιώσει τη φιλοσοφία και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πραγματικά είναι στόχος μας να συνδυάσουμε αποτέλεσμα με καλό ποδόσφαιρο και μπορούμε να το κάνουμε. Έφυγαν λίγοι από τους περσινούς που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και ο κορμός που έχουμε μας βοηθάει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα το πετύχουμε».

Για την παραγωγή ταλέντων της ομάδας: «Υπάρχει πολύ ταλέντο, νεαροί που παίρνουν πολλές ευκαιρίες και θα απασχολήσουν το ευρύ κοινό στο μέλλον. Όλα αυτά και λόγω της πολύ καλής λειτουργίας που έχει γενικά ο σύλλογος και βγάζει συνεχώς νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές».

Για το αν είναι ευκαιρία τα προβλήματα των άλλων: «Δεν το βλέπω σαν ευκαιρία, να είμαστε εμείς υγιείς και να προοδεύουμε, την ώρα που οι άλλοι έχουν προβλήματα. Είμαι σε μια ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια είναι παράδειγμα προς μίμηση, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε πολύ καλή χρονιά, με καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι έχουμε τις προϋποθέσεις για να το πετύχουμε».

Για την φετινή ΑΕΚ: «Δεν είμαι και ο αρμόδιος, ωστόσο εγώ προτιμώ την ΑΕΚ με νέους που ματώνουν τη φανέλα και έχουν επίγνωση της δυσκολίας και όχι ξένους που έρχονται μόνο και μόνο για να πάρουν κάποια χρήματα. Προτιμώ αυτή την ΑΕΚ, από αντίστοιχη με παίκτες αμφιβόλου αξίας. Είναι νωρίς για την ομάδα να βρει την ισορροπία της. Δεν μπορώ να πω αν την περίμενα καλύτερη ή χειρότερη, όμως πιστεύω στη συνέχεια θα βελτιωθεί».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Να είμαστε ρεαλιστές, ποιοτικά το πρωτάθλημά μας θα είναι σε χαμηλά στάνταρ, έγιναν πρόχειρα πράγματα σε ομάδες, που είχαν προβλήματα, χωρίς οργάνωση. Επειδή όμως βρισκόμαστε και σαν χώρα σε μεταβατική περίοδο, τότε όλοι οι παίκτες, οπαδοί πρέπει να στηρίξουμε αυτό που έχουμε. Αλλά θα πρέπει να λειτουργήσει και σαν οδηγός για το μέλλον».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ψάχνει τα πατήματα του, καθώς έχασε αρκετούς παίκτες και έφυγε και ο προπονητής. Είναι όμως ένα επίπεδο πάνω από όλους και θα βγάζει ακόμα καλύτερη εικόνα στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα