Βάγκνερ Λοβ: Έκανα συνέχεια σεξ γιατί δεν είχα τι να κάνω!

20:11 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βάγκνερ Λοβ αποκάλυψε πως ένιωθε πολλή μοναξιά στην Μόσχα την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ και, όπως αποκάλυψε, επειδή δεν υπήρχαν πολλά πράγματα να κάνει, είχε επιλέξει να κάνει συνεχώς... σεξ.

Σε συνέντευξη του σε αντρικό περιοδικό, ο επιθετικός της Φλαμένγκο τόνισε: "Πριν φύγω για την Φλαμένγκο για δεύτερη φορά αισθανόμουν πολύ μοναξιά στη Μόσχα. Εκτός από μένα δεν υπήρχαν άλλοι Βραζιλιάνοι στην ομάδα. Ζήτησα άδεια να μείνω στο σπίτι γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα χωρίς να μιλάω την γλώσσα. Όμως δεν είχα πολλά να κάνω στο σπίτι, οπότε έκανα σεξ συνέχεια. Θεωρώ πως για αυτό τον λόγο ήμουν χαλαρός και ήρεμος μέσα στο γήπεδο".
Η αμέσως επόμενη ερώτηση ήταν αν μπορεί κάποιος να κάνει σεξ στις πολικές θερμοκρασίες της Ρωσίας, με τον Βάγκνερ Λοβ να απαντά: "Τα σπίτια είναι ζεστά τον χειμώνα όπως και τα εστιατόρια και τα μαγαζιά. Το πρόβλημα ξεκινάει εάν βγεις έξω στον δρόμο. Δεν επιχείρησα ποτέ να κάνω σεξ με -27 ή -30 βαθμούς Κελσίους. Δεν είμαι παλαβός!".
Όσο για τις Ρωσίδες, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δήλωσε: "Οι Ρωσίδες έχουν τα πιο όμορφα πρόσωπα σε όλο τον κόσμο. Ηταν φοβερά για μένα στην Ρωσία. Όμως δεν έχω πάει με πολλές Ρωσίδες".
Πριν από ένα μήνα ο Βάγκνερ Λοβ επέστρεψε και πάλι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αυτή την φορά δεν θα νιώθει τόσο μοναξιά μιας και στην ομάδα βρίσκεται και ο Μάριο Φερνάντες με τον οποίο συνεννοείται στα πορτογαλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα