Τζορτζ: Θα επιστρέψω πιο δυνατός

23:33 15/8/2014 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να επιστρέψει γερός στα παρκέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δήλωσε ο Πολ Τζορτζ. Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά το ατύχημα σε φιλικό των ΗΠΑ την 1η Αυγούστου, ο φόργουορντ των Πέισερς έδειξε πως έχει τη σωστή νοοτροπία για να αφήσει πίσω του την περιπέτεια αυτή.

«Είναι απλά μια αναποδιά στο δρόμο μου. Κάτι που θα με κάνει πιο δυνατό στην πορεία», τόνισε, ενώ για το πότε θα επιστρέψει στα παρκέ, είπε: «Δεν θέλουμε να βάλουμε χρονοδιάγραμμα. Έχω πλήρη επίγνωση ότι είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστώ

καθόλου την ερχόμενη σεζόν. Κρατάω μια μικρή ελπίδα γιατί θέλω να επιστρέψω, αλλά αυτός ο τραυματισμός ίσως χρειαστεί ένα χρόνο για να ξεπεραστεί. Το τελευταίο που θέλει είναι να νιώθω ότι είμαι καλά και να επιστρέψω ευάλωτος σε κάποιον νέο τραυματισμό».

Περιγράφοντας πώς βίωσε τον τραυματισμό του, ο 24χρονος άσος ανέφερε: «Ήταν σαν να μου είχαν βάλει βενζίνη στο πόδι και να μου πέταξαν ένα σπίρτο για να μου το κάψουν. Μου έλεγαν να μην κοιτάξω, αλλά το έκανα για λίγο κι όταν είδα το κόκαλο να εξέχει ήξερα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συνέβη σε μένα. Είδα το βίντεο μια φορά και είναι η τελευταία που θα το δω».

Παράλληλα υπερασπίστηκε την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και την ομοσπονδία που δέχτηκαν κριτική. «Νομίζω πως είναι άδικη η κριτική που δέχεται η ομοσπονδία. Ήταν απλώς ένας άσχημος τραυματισμός. Κανένας άλλος δεν έχει τραυματιστεί τόσο καιρό με την εθνική ομάδα. Δεν φταίει εκείνη για ό,τι συνέβη. Ήταν η κακιά στιγμή. Αν μπορώ να είμαι μέλος της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, θέλω να είμαι παρών».

Τέλος, αποκάλυψε πως Λεμπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ, Ντουέιν Ουέιντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ ήταν μεταξύ των διάσημων αθλητών που του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης κι ευχές για καλή ανάρρωση. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε και με στηρίζει», δήλωσε ο Πολ Τζορτζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα