Τζόρνταν: Λεμπρόν είσαι έτοιμος να πάρει λιγότερα χρήματα;

16:16 16/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ σκέφτεται σοβαρά να μειώσει τον αριθμό των αγώνων από 82 σε 66 με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ντιρκ Νοβίτσκι να συμφωνούν σε αυτό το ενδεχόμενο.
Μάλιστα, ο Γερμανός σέντερ των Ντάλας Μάβερικς δήλωσε: "Δεν χρειάζονται 82 αγώνες για να προκύψουν οι 8 κορυφαίες ομάδες σε κάθε περιφέρεια.
Αντιλαμβάνομαι πως κάθε ματς φέρνει έσοδα στη λίγκα, οπότε κάθε παιχνίδι λιγότερο, σημαίνει και απώλεια εσόδων. Για κάθε πλευρά.

Για τις ομάδες, τους ιδιοκτήτες, τους παίκτες. Γι' αυτό δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα υπάρξει τέτοια αλλαγή".
Αντίθετος στη μείωση των αγώνων είναι ο Μάικλ Τζόρνταν με τον θρύλο του NBA να δηλώνει: " Τους αγαπώ και τους δυο (σ.σ. Λεμπρόν και Νοβίτσκι), όμως σαν ιδιοκτήτης των Χόρνετς που έπαιξε το άθλημα, μπορώ να σας πω ότι ο αριθμός των 82 αγώνων δεν ήταν ποτέ ένα ζήτημα που με απασχόλησε.
Αν το θέλουν, τότε θα πρέπει να γίνει συζήτηση. Το σίγουρο είναι ότι θα μειωθούν τα έσοδα. Είναι έτοιμοι να πάρουν λιγότερα χρήματα για να παίξουν λιγότερα ματς; Αυτό είναι το ερώτημα. Δεν γίνεται να έχουν τους ίδιους μισθούς με μικρότερη regular season".
Στον Τζόρνταν δεν άρεσε ούτε η προοπτική των 11λεπτων περιόδων: "Δεν θα έκοβα ποτέ τέσσερα λεπτά από το παιχνίδι. Εκτός κι αν οι αθλητές αντιμετώπιζαν πραγματικό πρόβλημα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το μπάσκετ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο, όπου υπάρχει καταστροφή στα σώματα των παικτών. Ναι, η σεζόν είναι μεγάλη και επίπονη, όμως δεν θα μείωνα τη διάρκεια ενός αγώνα και δεν θα έπαιζα 15-20 λιγότερα ματς".
Σημειώνεται πως τη Κυριακή το Μπόστον Σέλτικς-Μπρούκλιν Νετς θα διεξαχθεί σε 4 11λεπτά και είναι μια πολιτική που θα δοκιμαστεί και στη συνέχεια πριν παρθεί απόφαση αν θα μειωθεί η διάρκεια των αγώνων ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα