Τζέραρντ: Αν τερματίσουμε εκτός τετράδας θα είναι αποτυχία

12:17 25/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Premier League φέτος καθώς βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή με τον Στίβεν Τζέραρντ να υποστηρίζει πως οποιαδήποτε θέση καταλάβει η ομάδα στο τέλος της σεζόν εκτός της πρώτης τετράδας θα είναι αποτυχία.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, τόνισε: "Αν τερματίσουμε εκτός τετράδας θα είναι αποτυχία. Με το ταλέντο που διαθέτουμε και τον τρόπο που έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα

είναι λάθος μας αν δεν διατηρήσουμε το πλεονέκτημα που έχουμε αποκτήσει.
Το σημαντικό είναι να τερματίσουμε στην τετράδα καθώς αυτό θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα που θα πάρει παίκτες και θα βάλει τέλος στην μεγάλη χρονική περίοδο μακριά από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε διεκδικητές του πρωταθλήματος εφόσον παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League. Τότε, ρεαλιστικά, θα έχουμε πιθανότητες να το κατακτήσουμε. Έχω εμπιστοσύνη σε μένα και στους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να ξαφνιάσουμε τον κόσμο".
Για το συμβόλαιο του, που λήγει το 2015, ο Τζέραρντ δήλωσε: "Αν σταματήσω να είμαι ανταγωνιστικός και κάποιος άλλος έρθει να μου πάρει την θέση στην ομάδα και σταματήσω να το ευχαριστιέμαι και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω κάπου αλλού τότε θα το σκεφτόμουν. Τώρα δείχνω ότι μπορώ να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα