Τζαβέλλας: Διορθώσαμε τα λάθη μας

21:47 28/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ που και σήμερα ωστόσο έπαιξε κεντρικός αμυντικός, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε: «Θέλαμε να αποφύγουμε την κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα. Παίζαμε με χειρότερη ομάδα και έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση. Υπήρχε και υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ήμασταν υποχρεωμένοι να περάσουμε. Απλά διορθώσαμε

το λάθος του πρώτου αγώνα. Έπρεπε να περάσουμε και το κάναμε».
Για το τι σκέφτηκε μετά το 2-0: «Δεν μπορούσαμε να μείνουμε στο 2-0, έπρεπε να βάλουμε και τρίτο, ευτυχώς το καταφέραμε. Η ομάδα έχει άγχος και θα πρέπει εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει και στην συνέχεια».

Για το τι είπε στον Αναστασιάδη μετά το 3-0: «Είχα πει πως θα το βάλει ο Μακ. Αυτά είναι δικά μας στα αποδυτήρια και ο κόουτς χάρηκε».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Όταν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει στο γήπεδο αυτό που μπορεί, σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά όταν βλέπουν να κάνουμε αυτά που μπορούν όλα είναι καλά. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και να πάμε στην Κρήτη να πάρουμε τη νίκη, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά».

Για το που αφιερώνουν την πρόκριση: «Την αφιερώνουμε στον Παναγιώτη τον Ποικιλίδη, έναν άνθρωπο του ΠΑΟΚ που χάθηκε. Μας λείπει και ήταν πάντα δίπλα μας. Μακάρι να μας βλέπει από εκεί ψηλά και να χαίρεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα