«Τσοντάρει» για τα εισιτήρια με Άρσεναλ η Μπάγερν…

19:45 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η ανακοίνωση της Αρσεναλ πως τα εισιτήρια που θα προμηθευτούν όσοι Γερμανοί βρεθούν στο «Εμιρεϊτς» για την αναμέτρηση των «16» με τη Μπάγερν, θα κοστίζουν 87 ευρώ, απογοήτευσε τους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης που είδαν το κόστος του ταξιδιού να εκτοξεύεται. Ωστόσο, η διοίκηση των Βαυαρών ανακοίνωσε με τη σειρά της πως θα συμβάλει οικονομικά, ώστε να βοηθήσει όσους θελήσουν να ακολουθήσουν την ομάδα στο Λονδίνο.
Η Μπάγερν αυτό που θα κάνει, είναι να επιχορηγήσει τις αγορές των εισιτηρίων, πληρώνοντας συνολικά 90.000 ευρώ. Εάν αυτό το ποσό φτάσει για όλους, έχει καλώς. Εάν όχι όμως και πάλι το νούμερο που θα κληθεί να πληρώσει όποιος αγοράσει το μαγικό αυτό χαρτάκι, θα έχει μειωθεί κατά πολύ και υπολογίζεται πως δεν θα ξεπεράσει τα 30 ευρώ.
«Αυτό είναι απλά ένα μικρό ευχαριστώ προς όλους τους φίλους της ομάδας που την ακολουθούν πιστά. Έχουμε μείνει έκπληκτοι από τη συμπεριφορά τους τόσο στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και από το Σούπερ Καπ του Αυγούστου», ήταν η σχετική εξήγηση της διοίκησης αναμφίβολα σκλαβώνει και εξωαγωνιστικά τους οπαδούς της Μπάγερν. Οσο για την Αρσεναλ, εκεί μάλλον το έχουν παρακάνει με την εκμετάλλευση, μιας και τα πιο φθηνά εισιτήρια κοστίζουν 31 ευρώ, αλλά αυτά εννοείται πως δεν τα δίνουν στους φιλοξενούμενους. Πάντως οι Κανονιέρηδες έχουν μακράν τις πιο τσιμπημένες τιμές γενικότερα στην Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα