Τσιρίλο: Ξέρουμε τι είχε συμβεί πέρσι με ΑΕΚ

14:23 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο περσινός αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μέσα στην Τούμπα από την ΑΕΚ βρίσκεται ακόμα στο μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ όπως παραδέχτηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος υποστήριξε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τι συνέβη πέρσι και, ενόψει της αναμέτρησης της 18ης Ιανουαρίου, ζήτησε από όλους συγκέντρωση για να έρθει η πρόκριση στα προημιτελικά. Το ματς με την ΑΕΚ

είναι ένα από τα τρία προσεχή που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ με τον Τσιρίλο να σημειώνει πως θα είναι καθοριστικά για την συνέχεια.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "SPORT 103 FM", ο Τσιρίλο αναφερόμενος στα προσεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τόνισε: "Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι αυτά παιχνίδια είναι καθοριστικά για το μέλλον μας στη σεζόν. Προετοιμαζόμαστε τώρα για τον Εργοτέλη και μετά θα δούμε τον αγώνα με την ΑΕΚ, που είναι το πιο σημαντικό. Ξέρουμε τι είχε συμβεί πέρσι και είναι στο μυαλό μας. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε, αλλά θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, γιατί ίσως να είναι επικίνδυνο να σκεφτόμαστε το περσινό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση".

Για το αήττητο που διατηρεί ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους δυο μήνες και αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει η ομάδα μετά τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, ο Τσιρίλο δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που δεν έχουμε χάσει για αυτό το διάστημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε αλλά το δύσκολο κομμάτι είναι τώρα. Στους παίκτες του ΠΑΟΚ όμως αρέσουν τα δύσκολα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σίγουρα θα μας λείψουν ο Βιερίνια και ο Κοντρέρας. Είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές και καλοί φίλοι. Θα δώσουμε όλη μας την ψυχή για να είναι ο ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει".

Για το πρόσφατο 0-0 με την Skoda Ξάνθη τόνισε: "Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δεν πήραμε τη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός μας. Η Ξάνθη όμως είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που θα περάσουν από την έδρα της. Προετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα