Τσιώλης: Θα ήθελα έναν Μήτρογλου ή έναν Τζιμπούρ

13:30 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης για να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να ενισχυθεί στην επίθεση, όπως υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος αποκάλυψε πως θα ήθελε να έχει έναν επιθετικό τύπου Μήτρογλου ή Τζιμπούρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή"
Για τους χαμένους πόντους και το όνειρο της 2ης θέσης: "Ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει όλα τα στοιχεία για να παραμείνει σε ρόλο πρωταγωνιστή. Η ομάδα θα μπορούσε να έχει ακόμα 5-6 πόντους στον πρώτο γύρο και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. 1-3 πόντοι στο ματς

με τον ΠΑΟΚ έχοντας 3 δοκάρια με το Ράγιος (οι Αρκάδες είναι οι πρώτοι στην κατηγορία αυτή με 6 δοκάρια), ένας πόντος με το χαμένο πέναλτι στην Κομοτηνή, 2 επιπλέον πόντοι με τον Άρη, βαθμός στο Καραϊσκάκη και τουλάχιστον μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ".
Για τις αλλαγές που χάλασαν τη χημεία της ομάδας: "Μας λείπουν πολύ οι Ουσέρο, Σανκαρέ και Περόνε. Όπως μας έλειψε και ο Μπαρτολίνι για ένα μήνα και ο Πιπίνης για 2. Με αυτούς είχαμε προσωπικότητα, υπεροχή στα στημένα, ομοιογένεια. Τους χάσαμε όλους μαζί και η ομάδα άλλαξε σε ποσοστό 50%! Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστούμε. Χάσαμε πολλή από τη δύναμή μας. Άλλο να φεύγει ένας ή δύο και άλλο να χάνεις τους 5 από τους 11 βασικούς μαζί"!
Για τη μεταγραφική ενίσχυση: "Πρέπει να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας. Τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε κάποια ματς. Θα ήθελα να έχω ένα σκόρερ όπως ο Μήτρογλου ή ο Τζιμπούρ, αφού είναι οι κορυφαίοι φορ περιοχής στο πρωτάθλημα. Όμως είμαι ρεαλιστής... Ναι, ο Αστέρας διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ, με ποιοτικούς παίκτες. Όμως δεν είναι κακό να βελτιώνεσαι. Θα ήθελα έναν επιθετικό το Γενάρη, ο οποίος να μπορεί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Γκάμπριελ προσπαθεί, κάνει πολλές δουλειές, αλλά δε σκοράρει εύκολα. Το ίδιο και ο Ναβάρο. Ο Καλαντζής είναι θετικός, αλλά ο Περόνε είναι ο βασικός μας φορ και μας λείπει αυτή τη στιγμή. Για να αλλάξουμε επίπεδο, θα πρέπει να ενισχυθούμε εκεί".
Για Ναβάρο και Ευρώπη: ""Μια φάση είναι αρκετή καμιά φορά, για να μείνεις εκτός Ευρώπης! Η χαμένη ευκαιρία του Ναβάρο στο Ηράκλειο, μου θύμισε μία άλλη που έχασε ο Τσίμο στην Πορτογαλία κόντρα στη Μαρίτιμο. Πάλι στο τελευταίο λεπτό! Αν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα, εμείς θα μπαίναμε στους ομίλους του Europa! Ο Αστέρας θα πρέπει να ξαναβγεί φέτος στην Ευρώπη, γιατί έτσι χτίζεις χαρακτήρα ως ομάδα και καθιερώνεσαι. Με το να δείχνεις ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο".

Keywords
Τυχαία Θέματα