Τσιώλης: Ο καλύτερος ΠΑΟ των τριών τελευταίων ετών

14:27 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν ο Σάκης Τσιώλης έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και την Κυριακή θα τον αντιμετωπίσει ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και όπως υποστήριξε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι η καλύτερη των τελευταίων τριών ετών.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Ο αντίπαλος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έχουμε δύσκολη αποστολή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει την ομάδα και το τι ζητάει ο κόσμος σε αντίθεση με τους προηγούμενους τεχνικούς και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος Παναθηναϊκός των τελευταίων τριών ετών.
Προερχόμαστε από δυο σημαντικές νίκες που μας ανέβασαν ψυχολογικά. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, υπήρχαν οι χώροι και θέλω να πιστεύω πως είμαστε πανέτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".
Για το γεγονός πως ο αγώνας θα γίνει στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Λεωφόρο, ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε: "Είναι αρνητικό γιατί οι παίκτες θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο ακόμα και αν ξέρουν πόσο... καυτή έδρα είναι. Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει".
Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε και για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας το εξής: "Είμαστε τυχεροί που έχουμε τα δυο βοηθητικά να δουλέψουμε όπως πρέπει, πράγμα που ο προκάτοχος μου δεν είχε. Έχω έρθει σε μια ομάδα που την γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω την ποιότητα της και την δυναμική που έχει ο κόσμος της Πιστεύω στους παίκτες μου και με την πάροδο του χρόνου θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί".
Τέλος για το ταμείο του ΠΑΣ Γιάννινα, ως τώρα, δήλωσε: "Πάντα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα και να είσαι έτοιμος επιθετικά. Ο ΠΑΣ έχει παίκτες πολύ καλά δουλεμένους στον χώρο και αυτό είναι επικίνδυνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δουλεύουμε σε αυτό, είναι δουλεμένη ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως στο μέλλον θα έρθουν οι επιτυχίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα