Τσιώλης: Ευάλωτος ο ΠΑΟ

15:21 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης παίζει το Σάββατο στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει πιθανότητες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για θετικό αποτέλεσμα καθώς, όπως υποστήριξε, ο Παναθηναϊκός είναι ευάλωτος παρά το 3-0 στο Φάληρο. Παράλληλα, για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Άρη, υποστήριξε πως το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis"
-Για τις ελπίδες του Άρη: "Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και ειδικά το χθεσινό με την ήττα του Πλατανιά μπορεί να βλέπει φως στο τούνελ. Έχει δύσκολο πρόγραμμα αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Η ισοπαλία της Βέροιας και κυρίως η ήττα του Πλατανιά δημιουργεί προϋποθέσεις και ελπίδες για τον Άρη. Το θέμα είναι αγωνιστικά πώς ο Άρης μπορεί να διορθώσει την εικόνα του και να μπορέσει να πάρει τις νίκες που χρειάζονται".
-Για το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ: "Έβλεπες το άγχος και την πίεση ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παικτών. Ο ΟΦΗ δεν έπαιζε την ύπαρξη του και ο Άρης του έδωσε πολύ χρόνο στην κυκλοφορία της μπάλας. Ένα γρήγορο γκολ θα έδινε αυτοπεποίθηση στον Άρη. Έλειψε πολύ ο Αγκάνθο που είναι παίκτης που μπορεί να κερδίσει φάουλ και με το παιχνίδι του να ανεβάσει την ομάδα πιο ψηλά στο γήπεδο".
-Για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό: "Παρά την μεγάλη του νίκη, ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι ευάλωτος. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Άρης να κοιτάει με ποιον παίζει. Αυτό που πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι να βελτιώσει την κατάστασή του, να πάρει βαθμούς και στο τέλος να κάνει ταμείο".
-Για το αν υπήρξε κρούση από τον Άρη το τελευταίο διάστημα: "Με τον Άρη είναι γνωστές οι καλές μου σχέσεις. Κάτι επίσημο δεν υπήρξε, έχει τόσα προβλήματα που δεν είναι ο προπονητής το πρόβλημά του. Ο Άρης δίνει πολύ κρίσιμα παιχνίδια και δεν μπορείς να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να βοηθήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα