Τσιώλης: Δίκαια ο Πανιώνιος

20:31 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει πρόβλημα νοοτροπίας, καθώς αντιμετωπίζει διαφορετικά τα παιχνίδια μακριά από την Τρίπολη.

«Ήταν μια δίκαιη νίκη. Ο Πανιώνιος ήταν καλός και δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς στο πρώτο μέρος κάναμε δύο καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, όμως ήταν δίκαιη νίκη. Πρέπει να κοιτούμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Θέλαμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε καλά τη νέα χρονιά αλλά και να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Τώρα, έχουμε το ματς του Σαββάτου και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί» ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Άλβαρεζ έχει κάταγμα στο ρινικό. Ο Κωστούλας θα μείνει σήμερα εδώ. Υπάρχουν φόβοι για μηνίσκο. Στην άμυνα έχουμε πρόβλημα».

Για την εικόνα της ομάδας του εντός και εκτός έδρας: «Έχει να κάνει με τη νοοτροπία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ματς εκτός έδρας. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας και την ψυχολογία μας».

Για το υπάρχον ρόστερ: «Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση για το ποιο πρέπει να φύγουν. Όμως δεν μπορώ να πω ονόματα γιατί ακόμα δεν έχουν συναινέσει οι ίδιοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα