Τσιαντάκης: Έτσι πήρα το πτυχίο

14:30 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σαν μια δουλειά που έπρεπε να τελειώσει ήταν για τον Νίκο Τσιαντάκη η απόκτηση του πτυχίου με τον πρώην επιθετικό να μιλά για αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Παράλληλα αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και τον Νέο Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσιαντάκης στον SENTRA FM 103.3

Για το πτυχίο που πήρε: "Χρώσταγα ένα μάθημα από τότε που

ήμουν φοιτητής. Πήγαινα συνεχώς γιατί τότε έπαιζα και στον Ατρόμητο και είχα χρόνο και τα περνούσα συνεχώς. Είχε μείνει από τότε ένα μάθημα. Από την στιγμή που ήταν ένα ήταν αμαρτία. Πήγα το καλοκαίρι και τελείωσα. Πήγα έδωσα το μάθημα, δεν είχα κάποια συζήτηση με κάποιο καθηγητή. Ήταν κάτι που έπρεπε να το τελειώσω. Τίποτα παραπάνω".
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Το μεγάλο πρόβλημα, ενώ έχουμε ταλέντο και αγαπάμε τον αθλητισμό, είναι ότι δεν έχουμε σωστό προγραμματισμό. Αυτό είναι που μας φέρνει πίσω. Δεν είναι ότι δεν έχουμε ταλέντο. Έχουμε δυνατότητες γενικά σαν αθλητές. Ενώ είμαστε μικρή χώρα καταφέρνουμε ασύλληπτα πράγματα. Μην νομίζετε ότι το ταλέντο που έχουν αυτοί πάνω είναι πιο πολύ, αλλά έχουν οργάνωση και πειθαρχία, που για εμάς είναι τελείως έξω από τις προτεραιότητες μας. Και γι' αυτό την πληρώνουμε με αυτά που βιώνουμε σήμερα. Είμαστε μία χώρα που θα έπρεπε να ευημερεί. Υπάρχει στενοχώρια. Δεν μπορεί να μας έχουν ότι είμαστε χάλια. Δεν το αξίζουμε νομίζω. Υπάρχουν διαφορές. Υπάρχουν και κάποιες ομάδες που παίζουν καλά. Και είναι ευχάριστο. Βλέπουμε στην κορυφή ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο κοντά, την Ξάνθη τον ΟΦΗ, νομίζω ότι είναι ευχάριστο. Σε κρατάει σε αγωνία, μπαίνουν αρκετά γκολ. Μπορεί να μην είμαστε Αγγλία και Γερμανία, απλά να είμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο. Βλέπουμε την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ και θέλουμε να γίνουμε έτσι. Πρέπει να ξέρουμε τις δυνατότητες μας".
Για τον Ολυμπιακό: "Έπαιξε πάρα πολύ καλά στην Ευρώπη. Και συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Τα παιχνίδια του σχεδόν όλα αν εξαιρέσεις το πρώτο με την Μαρσέιγ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Από καθαρή ατυχία δεν προκρίθηκε. Και το λέω αντικειμενικά. Είχε μία διάρκεια καλή απόδοσης στα παιχνίδια που έπαιξε στο Champions League. Στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικά παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει την διάρκεια. Ίσως αν οφείλετε και στο γεγονός ότι υπάρχει και η Ευρώπη. Σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος, τόσο σοβαρός".
Για το ότι είχε χριστεί φαβορί: "Αυτό μπορεί να το έχουν οι απέξω. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είναι πάντα πιο σοβαροί. Μέχρι ένα σημείο μπορεί να έκανε κακό. Όπως και να το κάνουμε οι ρυθμοί της Ευρώπης και του πρωταθλήματος σου φέρνουν προβλήματα. Δεν μπορείς να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα και να μην έχει προβλήματα. Και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παίζουν καλά και είναι ανταγωνιστικοί. Σίγουρα όποιος το κατακτήσει θα έχει δώσει μεγάλη μάχη. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα των παικτών και την πληρότητα πιο πολύ από τις άλλες ομάδες. Λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει πολλ
Keywords
Τυχαία Θέματα