«Τσεκάρει» Χολέβα ο Μίτσελ στην Κρήτη

09:00 21/2/2014 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο Χοσέ Χολέβας αναμένεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να ξεκινήσει βασικός προκειμένου ο Μίτσελ να δει σε τι κατάσταση είναι ο διεθνής μπακ χαφ λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Αντόνιο Βαλένσια ως δεξί εξτρέμ είναι επικίνδυνος για αυτό θέλει να δώσει μεγάλη έμφαση στο αριστερό άκρο της άμυνας εκεί όπου μπορεί να βοηθήσει και ο Ιβάν Μαρκάνο ως αριστερό στόπερ.
Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές και σίγουρα απόντες θα είναι οι Βαλντέζ και Σιόβας με τον Πελέ να αισθάνεται ενοχλήσεις και τον Παπάζογλου να ταλαιπωρείται από ίωση.
Βασικός θα ξεκινήσει ο Νταβίντ Φουστέρ με τους Μασάντο και Σέποβιτς να είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα όπως και ο Σάμαρης με τον Σαβιόλα να ξεκινάει κανονικά.
Όσο για τον Βίκτορ Βαλντέζ, θεωρείται απίθανο ο Παραγουανός επιθετικός να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα