Τσάνας: Δεν κερδίζουμε κάτι με το να σκεφτόμαστε το 10-0

12:31 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη της Γαλλίας και έδειξε πως έχει αφήσει στο παρελθόν το 10-0 από την Ελβετία όπως σημείωσε ο Κώστας Τσάνας ο οποίος πρόσθεσε πως δεν θα κερδίσει κάτι η ομάδα αν συνεχίζει να σκέφτεται το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας,

στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για
- Το ισόπαλο 0-0 με τη Γαλλία, που ήταν το πρώτο ματς μετά την ήττα 10-0 από την Ελβετία: "Μετά τον προβληματισμό του κακού εκείνου αποτελέσματος, το δύσκολο είναι πώς θα διαχειριστείς την ομάδα. Οι παίκτες έδειξαν ότι αυτή η εικόνα ανήκει στο παρελθόν, δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι με το να τη σκεφτόμαστε. Προέχουν τα τελικά του καλοκαιριού, εκεί έχουμε στραμμένο το βλέμμα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε".
- Την απόφαση της Ομοσπονδίας να "κόψει" τους Δώνη, Πόζογλου: "Θεωρώ ότι αυτό που έκανε η Ομοσπονδία είναι μια απόφαση μέχρι νεωτέρας, δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα κληθούν ξανά. Μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή. Εμείς δίνουμε τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να κοιτάζουν το μέλλον. Στο Μουντιάλ, οι Βραζιλιάνοι δέχθηκαν επτά γκολ, δεν διαλύθηκαν. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν δεύτερη ευκαιρία. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και από όλα. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που θα έχουν την εθνική ομάδα ως απώτερο στόχο σε αυτή την ηλικία".
- Τις κλήσεις νέων παικτών στην Εθνική Ανδρών: "Αυτός που είναι υπεύθυνος για αυτό είναι ο κύριος Ρανιέρι. Έχουν κληθεί νεαροί, αλλά ποτέ μια ομάδα δεν είναι ένας ή δυο παίκτες. Αποτελείται από πολλούς και όταν δέχεται νέους όπως αυτά τα παιδιά κάτι καλό βγαίνει. Το κακό είναι ότι δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Ο Καρέλης, για παράδειγμα, είναι ένας παίκτης νέος, που έχει συμμετοχή στο σύλλογο του και νομίζω ότι με άλλους συμπαίκτες πιο έμπειρους μπορεί να βοηθήσει και να βοηθηθεί".
- Το αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να γίνουν ηγέτες στην Εθνική: "Υπάρχουν παίκτες που δεν θα πρέπει να τους βάλουμε ταμπέλα. Αυτό θα βγει μέσα από τα παιχνίδια. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σύντομα θα αποκτήσουν αυτό τον χαρακτήρα, αλλά δεν θέλω να πω ονόματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα