Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 3ης αγωνιστικής

12:41 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

1ος Όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλμε (Novasports 1)
Μετά από 48 χρόνια, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλμε τίθενται ξανά αντιμέτωπες με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να στοχεύει στη δεύτερη της νίκη για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση. Από την άλλη, η Μάλμε θα παραταχθεί με φιλοδοξίες μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού.
Τρεις απουσίες για τον Ντιέγκο Σιμεόνε που

δεν υπολογίζει στους Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι και Ανσάλντι ενώ η Μάλμε θα παίξει χωρίς τους Μπλόμκβιστ, Γιόχανσον, Χάλστι και Χέλαντερ.

1. Γιουβέντους 3 (2-1), 2. Ατλέτικο 3 (3-3), 3. Μάλμε 3 (2-2), 4. Ολυμπιακός 3 (3-4)

2ος Όμιλος
Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 2)
Λουντογκόρετς-Βασιλεία

Δεκαπέντε τρόπαια ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ έχουν κατακτήσει μαζί Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης που απόψε θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ψάξει τη πρώτη της νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ με τον Κάρλο Αντσελότι να μην υπολογίζει σε Μπέιλ, Σέρχιο Ράμος, Χεσέ και Κοεντράο.
Η Λίβερπουλ θέλει νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης με τον Μπρένταν Ρότζερς να στερείται των υπηρεσιών των Στάριτζ, Σακό και Φλάναγκαν.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λουντογκόρετς θα υποδεχτεί τη Βασιλεία. Οι γηπεδούχοι με νίκη μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα παραταχθούν με μία μόνο απουσία, αυτή του Μπάρτε. Περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα για τη Βασιλεία που δεν υπολογίζει σε Στρέλερ, Ντελγάδο, Σαμουέλ, Σαφάρι ενώ αμφίβολος είναι ο Ντεγκέν.

1. Ρεάλ 6 (7-2), 2. Λίβερπουλ 3 (2-2), 3. Βασιλεία 3 (2-5), 4. Λουντογκόρετς 0 (2-4)

3ος Όμιλος
Μονακό-Μπενφίκα (Novasports 7)
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Στις δυο πρώτες αγωνιστικές η Μπενφίκα δεν έχει βαθμό και στο "Λουί Ντε" θα πρέπει τουλάχιστον να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Απέναντι της θα είναι η Μονακό που έχει μια νίκη και μια ισοπαλία, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ και θα συναντήσει πορτογαλική ομάδα για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004 όταν είχε χάσει 3-0 από τη Πόρτο.
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τη Μονακό με τη Μπενφίκα να μην υπολογίζει στους Ζούλιο Σέζαρ, Ζαρντέλ και Όλα Τζον.
Στη "Bay Arena" Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θέλουν τη νίκη μετά τις απώλειες των δυο πρώτων αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Γκονζάλο Κάστρο και Ρόλφες. Η Ζενίτ φιλοδοξεί να κάνει ότι και τη σεζόν 2007-2008 όταν στο προημιτελικό του Κυπέλλου UEFA είχε κερδίσει 4-1 τη Λεβερκούζεν μέσα στη Γερμανία με τον Βίλας Μπόας να μην υπολογίζει στον Σατόβ.

1. Ζενίτ 4 (2-0), 2. Μονακό 4 (1-0), 3. Λεβερκούζεν 3 (3-2), 4. Μπενφίκα 0 (1-5)

4ος Όμιλος
Άντερλεχτ-Άρσεναλ (Novasports 3)
Γαλατάσαραϊ-Μπορούσια Ντόρτμουντ (Novasports 6)

Γενέθλια έχει σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Αλσατός τεχνικός ελπίζει πως οι παίκτες του θα του κάνουν δώρο τη νίκη μέσα στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ. Η Άρσεναλ θα παραταχθεί με άπειρο τερματοφύλακα καθώς ο 22χρονος Αργεντινός Νταμιάν Εμιλιάνο Μαρτίνες θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Στσέσνι μιας και ο Οσπίνα είναι τραυματίας. Εκτός μάχης για την Άρσεναλ είναι και οι Οζίλ, Γουόλκοτ, Ζιρού, Ντεμπισί, Νιαμπρί, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ροσίτσκι, Σανόγκο. Η Άντερλεχτ δεν υπολογίζει στους Ν'Σακαλά με τους Νάιτινκ και Σουάρες να είναι αμφίβολοι.
Με ένα βαθμό σε δυο παιχνίδια, η Γαλατάσαραϊ θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη τουρκική ομάδα να πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Νίκη θέλει και η Ντόρτμουντ για να συνέλθει αγωνιστικά, μετά τις 4 ήττες στη Bundesliga, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αφήνει εκτός αποστολής τους Σαχίν, Κιρχ, Ντουρμ, Σμέλτζερ και Μπλαστσικόφσκι.

1. Ντόρτμουντ 6 (5-0), 2. Άρσεναλ 3 (4-3), 3. Γαλατάσαράι 1 (2-5), 4. Άντερλεχτ 1 (1-4)

Keywords
Τυχαία Θέματα