Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 2ης αγωνιστικής

09:30 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Γήπεδο: BayArena, Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεφ (Ρωσία)

Λεβερκούζεν και Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασαν στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου και επομένως η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ευρωπαϊκά όνειρα. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην Bundesliga εδώ και τριάντα χρόνια, έξι νίκες σε επτά ματς, και με καλή ψυχολογία στοχεύουν στους τρεις βαθμούς με τον

Σάμι Χίπια να υπολογίζει σε Κάστρο, Χέγκελερ και να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μπέντερ.
Σε κακή κατάσταση η Σοσιεδάδ, χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, θα παίξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον Αρασάτε να μην υπολογίζει στους τραυματίες Πριέτο, Γκρανέρο, Εστράδα.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Γήπεδο: Donbass Arena, Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μόγιες εξαιτίας του κακού ξεκινήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το χειρότερο από την σεζόν 1999-2000, και για αυτό ελπίζει πως οι παίκτες του θα τον κάνουν να αισθανθεί πιο άνετα με μια νίκη μέσα στο Ντόνετσκ επί της Σαχτάρ.
Και οι δυο ομάδες θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη στον όμιλο και να πάρουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση με την Σαχτάρ να έχει στην διάθεση της τον Λουίζ Αντριάνο. Από την άλλη μεριά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπολογίζει στον Φαν Πέρσι όχι όμως και στους τραυματίες Φέρντιναντ, Άντερσον, Φάμπιο και Ζαχά.
Σημειώνεται πως η Σαχτάρ έχει πολύ καλή παράδοση κάθε φορά που υποδέχεται αγγλικές ομάδες μιας και έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια.

Βαθμολογία
1. Σαχτάρ Ντόνετσκ 3β. 2-0
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3β. 4-2
3. Μπάγερ Λεβερκούζεν 0β. 2-4
4. Ρεάλ Σοσιεδάδ 0β. 0-2

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Γήπεδο: Juventus Stadium, Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ που θα έχει στον πάγκο της καινούριο προπονητή, τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Κοπεγχάγη, με τον Αντόνιο Κόντε να μην ρισκάρει με τον Κάρλος Τέβες, τραυματίστηκε στο ματς με την Τορίνο, ενώ ο Βούτσινιτς είναι και πάλι διαθέσιμος.
Η Γαλατάσαραϊ μετά το 1-6 από την Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσει πρόωρα όποια ελπίδα για συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο Μαντσίνι δεν υπολογίζει στους Άλτιντοπ και Ισκάν ενώ αμφίβολος είναι ο Σνάιντερ.
Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δυο φορές σε φάση ομίλων με πιο πρόσφατη την σεζόν 2003-2004 με την Γιουβέντους να κερδίζει 2-1 στο Τορίνο και την Γαλατάσαραϊ να νικάει με 2-0 στην Κωνσταντινούπολη.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Διαιτητής: Ματέι Γιούγκ (Σλοβενία)

Σε κρίση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι να αμφισβητείται και πλέον η νίκη και το καλό θέαμα κόντρα στην Κοπεγχάγη είναι ο μόνος τρόπος για να κοπάσουν οι μουρμούρες.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ παραμένει τραυματίας όπως και οι Τσάμπι Αλόνσο, Μαρσέλο ενώ επανέρχεται ο Ράφαελ.
Η Κοπεγχάγη θα προσπαθήσει για το καλύτερο με τους Γουίλαντ και Γιόργκενσεν να επανέρχονται αλλά τον Μέλμπεργκ να μένει εκτός.
Στις τέσσερις επισκέψεις της στην Ισπανία, η πρωταθλήτρια Δανίας έχει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 3β. 6-1
2. Κοπεγχάγη 1β. 1-1
3. Γιουβέντους 1β. 1-1
4. Γαλατάσαραϊ 0β. 1-6

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Γήπεδο: Παρκ Ντε Πρενς, Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Οι νικητές στην πρεμιέρα του ομίλου διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο την νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.
Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά το 4-1 επί του Ολυμπιακού θέλει να πετύχει ακόμα μια εμφατική νίκη, αυτή την φορά μπροστά στο κοινό της, με τον Λοράν Μπλαν να μην υπολογίζει σε Τιάγκο Σίλβα και Άλεξ ενώ επανέρχεται ο Παστόρε.
Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να κρατήσει το νικηφόρο σερί της στο "Ντα Λουζ" μετά το 1-1 με την Μπελενένσες με τον Ζέσους να μη υπολογίζει σε Αμορίμ, Σίλβιο και Σάλβιο ενώ αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Κορτέζ, Γκαϊτάν.
Πριν δυο χρόνια Παρί και Μπενφίκα αναμετρήθηκαν για την φάση των "16" του Europa League με την πορτογαλική ομάδα να παίρνει την πρόκριση, 2-1 στην Λισαβόνα και 1-1 στο Παρίσι.

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 3β. 4-1
2. Μπενφίκα 3β. 2-0
3. Ολυμπιακός 0β. 1-4
4. Άντερλεχτ 0β. 0-2

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (19:00)
Γήπεδο: Petrovski, Διαιτητής: Μπας Νιχούις (Ολλανδία)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν στο ντέρμπι για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League με την ρωσική ομάδα να μην έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, τρεις ήττες και μια ισοπαλία, και να μένει χωρίς γκολ εδώ και 379 λεπτά.
Τζαγκόεφ και Ντούμπια δεν υπολογίζονται από τον Σλούτσκι όπως και ο Καούνα ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Μάριο Φερνάντες.
Η Βικτόρια Πλζεν παραμένει αήττητη για δέκα αγώνες στο τσέχικο πρωτάθλημα και για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λιμπέρσκι, Σισόφσκι ενώ επιστρέφει ο Ρέζνικ.
Σημειώνεται πως η Βικτόρια Πλζεν στα επτά εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη έχει απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Γήπεδο: Etihad, Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

Στο ντέρμπι για την πρώτη θέση του ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου με την αγγλική ομάδα την φετινή σεζόν να έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μπορεί να υπολογίζει μετά από καιρό στον Νταβίντ Σίλβα ενώ και ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι σε ετοιμότητα.
Από την άλλη μεριά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκέτσε και τον Σβαϊνστάιγκερ.
Σημειώνεται πως ο Πελεγκρίνι δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Γκουαρντιόλα, είτε ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είτε ως προπονητής της Μάλαγα. Επίσης εδώ και πέντε χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αήττητη στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Βαθμολογία
1. Μπάγερν Μονάχου 3β. 3-0
2. Μάντσεστερ Σίτι 3β. 3-0
3. Βικτόρια Πλζεν 0β. 0-3
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0β. 0-3

Keywords
Τυχαία Θέματα