Απίστευτη ματσάρα στη Βρέμη

18:40 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-5
ΓΗΠΕΔΟ: WESER STADION
Πλούσιο θέαμα και οκτώ γκολ προσέφεραν Βέρντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ στην αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga με τη Βόλφσμπουργκ να είναι η νικήτρια με 5-3.
Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες έβαλαν πέντε γκολ μέσα σε διάστημα

28 λεπτών! Μόλις στο 9' μετά από λάθος του Σέφερ, ο Oζτουνάλι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γιουνούζοβιτς έκανε το 1-0 για τη Βέρντερ. Στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Λάθος του Βολφ και ο Καλιγκιούρι από κοντά έκανε την προσποίηση και το πλασέ για το 1-1! Τρίτη φάση στο ματς και 3ο γκολ για τους γηπεδούχους στο 16'. Ξανά το γύρισμα από δεξιά ο Oζτουνάλι και αυτή τη φορά ο Ντι Σάντο το 2-1! Το γκολ δεν άγχωσε τους παίκτες του Χέκινγκ, που στο 18' έφτασαν και πάλι στην ισοφάριση. Σέντρα του Ντε Μπρόινε από δεξιά, πολύ ωραία κεφαλιά του Άρνολντ και 2-2!

Στο 28' οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα, όταν ο Κρόος έκανε το μακρινό σουτ και με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ο Βιεϊρίνια, που είχε μείνει στην γραμμή, αποφάσισε να βάλει το πόδι του, με κάποιον τρόπο μπερδεύτηκε και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-2! Μόλις δύο προσπάθειες μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν καταλήξει σε γκολ, με τον Σέλκε να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τέλος, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Βέρντερ.
Στην επανάληψη το φεστιβάλ γκολ συνεχίστηκε με τον Μπας Ντοστ, να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ μέσα σε 3 λεπτά. Αρχικά στο 48' μετά από ασίστ του Ντε Μπρόινε έκανε το 3-3, ενώ στο 51' ξανά μετά από ασίστ του Βέλγου το 3-4! Στο 53', μάλιστα, ήρθε και το 3-5 με τον Καλιγκιούρι! Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν επιτέλους να ρίξουν ρυθμό, οι παίκτες του Σκρίπνικ αιφνιδιάστηκαν από τα γρήγορα γκολ της Βόλφσμπουργκ και το παιχνίδι κύλησε με λίγες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, με τη Βόλφσμπουργκ να έχει τον έλεγχο και το 3-5 να μένει μέχρι το τέλος. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Γκεμπρέ Σελασιέ, Πρεντλ, Βέστεργκααρντ, Στέρνμπεργκ (86 Γκαρσία), Φριτζ (77' Εγκεστάιν), Κρόος (81' Μακιάντι), Γιουνούζοβιτς, Σέλκε, Οζτουνάλι, Ντι Σάντο
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια (76' Γιούνγκ), Νάλντο, Κλόζε, Σεφερ, Γκιλαβογκούι (64' Σούρλε), Λουίζ Γκουστάβο, Καλιγκιούρι, Ντε Μπρόινε, Άρνολντ, Μπας Ντοστ (89' Μπέντνερ)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: "BORUSSIA PARK"
Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, η Γκλάντμπαχ κέρδισε 2-0 τη Πάντερμπορν και αξίζει να σημειωθεί πως και τις δυο φορές, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε σε σώματα αμυντικών. Έτσι, η 3η Γκλάντμπαχ κράτησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη 4η Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και το πλεονέκτημα για την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Φαβρ είχε ένα εκρηκτικό επτάλεπτο όπου μπήκε και το πρώτο γκολ. Στο 18' από τα δεξιά ο Τραορέ παρά την πίεση των αμυντικών έβγαλε τη σέντρα, η άμυνα έδιωξε, ο Φάμπιαν Τζόνσον σούταρε και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στον Ζίγκλερ κατέληξε στα δίχτυα, ξεγελώντας τον Κρούζε για το 1-0.
Στο 25' λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 αφού ο Ζίγκλερ παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση με τη Πάντερμπορν να μην μπορεί να φανεί απειλητική.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν περισσότερο τη μπάλα και στο 51' ο Μέχα σούταρε και ο Σόμερ έβγαλε σε κόρνερ. Στο 62' ο Σάκα έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Χργκότα τον οποίο πρόλαβε ο Κρούζε και απέτρεψε το 2-0.
Η Γκλάντμπαχ είχε ρίξει ταχύτητα, η Πάντερμπορν δεν απειλούσε και στο 81' όλα τελείωσαν όταν ο Τζόνσον έβγαλε τη σέντρα, ο Κρούζε έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον Πάτρικ Χέρμαν που σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πήγε στα δίχτυα βασανιστικά για το 2-0.
Στην αμέσως επόμενη φάση η Πάντερμπορν είχε ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς όταν έπειτα από σέντρα ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ δεν βρήκε τη μπάλα και ο Κατσούνγκα με κεφαλιά την έστειλε άουτ.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 89' όταν ο Χέρμαν πήρε τη μπάλα από τη σέντρα, μπήκε στη περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τη Πάντερμπορν να μετρά 14 αγώνες χωρίς νίκη και να συνεχίζει τη μάχη για παραμονή.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Κορμπ, Στρανζλ, Γιάντσκε, Βεντ, Σάκα, Νορντβάιντ, Τραορέ (73' Χέρμαν), Τζόνσον, Ραφαέλ (84' Κράμερ), Χργκότα (68' Κρούζε)
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούζε, Χάινλοθ (79'Ντουξ), Ζίγκλερ, Χουνεμάιερ, Μπρούκνερ, Ρουπ, Μπάκαλορζ (60'Βράντσιτς), Στόπελκαμπ (66'Κοτς), Μέχα, Λάκιτς, Κατσούνγκα

Keywords
Τυχαία Θέματα