Τρινκιέρι: Μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει κάποιος την Ιταλία

14:11 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την αήττητη Ιταλία αντιμετωπίζει σήμερα η, επίσης αήττητη, Ελλάδα με τον Αντρέα Τρινκιέρι να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και να προειδοποιεί πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει κάποιος τους Ιταλούς διεθνείς.
Μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής της

εθνικής ομάδας τόνισε: "Πριν αρχίσει η διοργάνωση, δεν περίμενα να έχει η Ιταλία μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι τρεις νίκες. Όμως μετά το πρώτο παιχνίδι που τους είδα, άλλαξα γνώμη. Έτσι άλλαξε η ιστορία του ομίλου μας και τώρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει κάποιος την Ιταλία. Η Ιταλία είναι δίκαια στην κορυφή του ομίλου και έχουν αποκτήσει ισχυρή αυτοπεποίθηση. Λόγω των απουσιών με τις οποίες ήρθαν στην διοργάνωση μειώθηκαν οι προσδοκίες, παίζουν πιο απελευθερωμένα και με περισσότερη ενέργεια. Παίζουν όμορφο μπάσκετ και με πολύ πάθος".
Για την παρουσία των δυο ψηλών της Ιταλίας, του Μάρκο Κουζίν και του Νικολό Μέλι, ο Τρινκιέρι δήλωσε: "Παίζουν το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας τους, χωρίς ίσως να καταλαβαίνουν το επίπεδο στο οποίο αγωνίζονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα