Τρέξιμο για το γήπεδο και Κατσουράνης

09:17 4/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου κυριαρχεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. "Και τώρα ούτε λεπτό χαμένο" έχει κεντρικό τίτλο και αναφέρει: "Εντολή Μελισσανίδη στους συνεργάτες τους ώστε να είναι πανέτοιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να δίνονται αμέσως με το που ζητούνται όσο προχωράει ο έλεγχος και η μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων". Η "Ώρα" γράφει πως ο φάκελος με τις μελέτες του έργου έχει παραδοθεί εδώ και μέρες στη ΔΟΚΚ και εξετάζεται από ειδικούς μελετητές. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ

δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς και προχωρούν τα πάντα. Η εφημερίδα τονίζει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις τελευταίες επαφές που είχε με τους συνεργάτες του για το θέμα του γηπέδου έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο που υπάρχει, ζητώντας απ' όλους να συνεχίσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο δουλειάς ώστε να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μη χαθεί κι άλλος χρόνος. Θυμίζουμε ότι για να βγουν οι οικοδομικές άδειες χρειάζονται περίπου 3 μήνες (ξεκινήσαμε να... μετράμε από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου), όμως υπάρχει αισιοδοξία πως στην ΑΕΚ θα τις έχουν πάρει στα χέρια τους ίσως και νωρίτερα.

SPORTDAY

Το θέμα του Κατσουράνη κυριαρχεί στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της εφημερίδας. Στη στήλη "Ο Τρελός του Χωριού" τονίζεται πως εφόσον, αποφασιστεί ότι υπάρχει ανάγκη για προσθήκη σε αυτή τη θέση, τότε μάλλον η ΑΕΚ θα προχωρήσει του Κατσουράνη. "Είναι η μόνη περίπτωση που «παίζει» για τα χαφ, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στη λίστα, καθώς από την Ένωση δεν δίνουν βάσιμες ελπίδες για τον Κοστίν Λαζάρ. Ωστόσο, θα πρέπει να πέσει ακόμη ένα «κάστρο» για να έχουμε «γάμο» με τον Κατσουράνη και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Τον θέλει ο τεχνικός της ομάδας και το θέμα είναι να σπάσει ο... πάγος από την πλευρά του αφεντικού του συλλόγου. Αν συμβεί αυτό ο 35χρονος παίκτης δεν πρόκειται να πει «όχι» στην ΑΕΚ. Πάντως, δεν έχει πρόβλημα να μείνει στο... ράφι μέχρι τον Ιανουάριο, προκειμένου να κάνει την επιλογή που θέλει" αναφέρει η εφημερίδα.

GOAL NEWS

Για φιλικό σαν επίσημο γράφει η εφημερίδα και τονίζει: "Η απόφαση του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ να δοθεί φιλικό με μία ομάδα της football league έχει μία βασική σημασία. Ο Τραϊανός Δέλλας επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να εγκλιματιστούν με τα φετινά δεδομένα όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να αντιληφθούν τη δυναμικότητα των αντιπάλων σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που πρόκειται να συναντήσουν. Γι' αυτό και μετά το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Φωκικό επιλέχθηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς, με τον τεχνικό της ομάδας να στοχεύει στη διατήρηση της βασικής ενδεκάδας, έστω και αν πρόκειται για φιλικό.Ο «Κολοσσός» θεωρεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να πορευτούν με αυτή τη λογική μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εκτός από το φιλικό του Σαββάτου, η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αμφισσα για τον επαναληπτικό του κυπέλλου και θα αναζητήσει και πάλι αντίπαλο από τη football league για φιλικό το Σάββατο στις 20 Σεπτεμβρίου. Μία εβδομάδα δηλαδή πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε ο Δέλλας έχει σκοπό να πορευτεί με τους λεγόμενους βασικούς και να κάνει ελάχιστες αλλαγές, τουλάχιστον στην αρχική ενδεκάδα. Στις προπονήσεις μάλιστα των τελευταίων ημερών ο τεχνικός της Ενωσης δείχνει ότι θα διατηρήσει τους 10 από τους 11 του αγώνα κυπέλλου μέσω των οικογενειακών διπλών".

LIVE SPORT

Τα μεταγραφικά έχουν την τιμητική τους στην εφημερίδα που αναφέρει πως όλα είναι ανοιχτά για κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη. Στην ΑΕΚ "χτενίζουν" την αγορά και αν βρεθεί κάποια περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή που τους αρέσει θα προχωρήσουν. Επιπλέον υπάρχει αναφορά στο όνομα του Κρίστσιαν Νέμεθ. Για "ιδέα Νέμεθ" μιλάει η Live Sport και τονίζει πως το όνομα του Μαγυάρου επιθετικού έπεσε στο τραπέζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα