«Τρένο» ο Πλατανιάς

17:45 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League έμεινε ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και έχουν τέσσερις νίκες στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Νίκη για Παναχαϊκή η οποία έχει πλέον θετικό πρόσημο στην βαθμολογία της. Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του «AEL FC Arena» ανάμεσα σε Λάρισα και Πιερικό

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Football League

5η αγωνιστική

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Φωκικός-Καλλονή 0-0

Παναχαϊκή-Καλλιθέα 2-1

Λάρισα-Πιερικός 0-0

Εθνικός Αστέρας-Βέροια 2-1

Αγροτικός Αστέρας-Πλατανιάς 0-1

Αναγέννηση Επανομής-Βύζας Μεγάρων 3-1

Ηρακλής Ψαχνών-Διαγόρας 2-0

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Θρασύβουλος-Πανθρακικός

Ηρακλής Ψαχνών - Διαγόρας 2-0

(43', 77' Τσοκάνης)

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών στην Football League. Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Τσοκάνη, που πέτυχε και τα δύο γκολ, ο Ηρακλής επικράτησε του Διαγόρα παίρνοντας ιστορικό «τρίποντο». Μάλιστα ο 20χρονος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 25ο λεπτό και με τα δύο γκολ στο 43' και στο 77' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Φιλιππάκος, Σέγγος, Άλβες (25' λ.τ Τσοκάνης), Ντελέκος, Δελήμπασης, Τελκίνσκι, Γανωτής, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Παριανός.

Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Πουλόπουλος, Καρπαθάκης, Αυγενικού, Φαμπίνιο, Επιφάνης, Μουσταφίδης, Χατζηκοσμάς, Βουκαϊλοβιτς, Μαριεττάκης, Ματεντζίδης.

Φωκικός - Καλλονή 0-0

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Φωκικός και Καλλονή στην Άμφισσα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη στην Football League και παρά την υπεροχή τους δεν μπόρεσαν να πάρουν το «τρίποντο». Μάλιστα η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη είχε τρία δοκάρια. Στο 1' και στο 23' ο Στόικός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 73ο λεπτό ο Κωστόπουλος με κεφαλιά πέτυχε ξανά το οριζόντιο δοκάρι.

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Χαλούλος, Καλέργης, Δήμας, Δημήτρης, Στόϊκός, Σιάκκας (86' Σκαρίμπας), Φροξυλιάς (55' Βαβάτσικος), Νικόλτσης (67' Ταμπάκης).

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Θυμιόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος, Σκάγκλια (74' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο, Κριπιντίρης, Μανούσος, Μανουσάκης (82' Τριανταφύλλου), Μαρσέλο.

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 2-1

(50' Φούφουλας, 53' Φουρτάδο - 31' Κατσίκης)

Θετικό πρόσημο έχει πλεον η βαθμολογική συγκομιδή της Παναχαϊκής. Οι Πατρινοί, οι οποίοι είχαν αρχίσει το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς, μετά από πέντε παιχνίδια έχουν 1 βαθμό. Α και η Καλλιθέα προηγήθηκε στο σκορ με τον Κατσίκη (31') η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έκανε την ανατροπή παίρνοντας τους τρείς βαθμούς. Φούφουλας στο 50' και Φουρτάδο τρί

Keywords
Τυχαία Θέματα