Τρεις παίκτες για δυο θέσεις στον ΠΑΟ

11:09 28/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταλήξει στην διάταξη με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης" όχι όμως και στα πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, οι Αμπέντ, Ατζαγκούν και Καρέλης διεκδικούν δυο θέσεις στο βασικό σχήμα και σε περίπτωση που ο Έλληνας φορ

μείνει στον πάγκο τότε ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί με ένα 4-4-1-1 στον αγωνιστικό χώρο. Διαφορετικά, θα είναι πιο επιθετικός με τον Καρέλη δίπλα στον Μπεργκ.
Κατά τα άλλα, ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τριανταφυλλόπουλος θα παίξει δεξί μπακ, ο Σίλντενφελντ με τον Κουτρουμπή θα είναι τα δυο στόπερ με τον Νάνο να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Σε ρόλο "κόφτη" θα είναι ο Λαγός με τους Ζέκα και Πράνιτς να είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι και τον Μπεργκ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.
Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μέντες Ντα Σίλβα προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε κανονικούς ρυθμούς όμως δύσκολα θα είναι στην αποστολή ενώ σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μπαϊράμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα