Τόζερ: Ιστορική ομάδα η Τζένοα

16:43 17/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΚ Ούγγρος μέσος, μίλησε για τη νέα του ομάδα και τα όνειρά του, αποκαλύπτοντας τα ποδοσφαιρικά είδωλά του.

Ένας από τους παίκτες που πέρασαν από την Ελλάδα και άφησαν καλές εντυπώσεις ήταν ο Ντάνιελ Τόζερ. Ο αριστεροπόδαρος μέσος διακρίθηκε για το ταλέντο του και ξεχώρισε για την ποιότητά του στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Οι καλές εμφανίσεις του έδωσαν την ευκαιρία να μεταγραφεί στην βελγική Γκενκ, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Τόζερ αποκτήθηκε από τη Τζένοα.

Ο Ούγγρος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας. «Επέλεξα τη Τζένοα γιατί είναι μια ιστορική ομάδα, που συχνά αγωνίστηκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νιώθω υπέροχα που είμαι παίκτης της», τόνισε ο Τόζερ.

Στη συνέχεια ο Τόζερ αποκάλυψε τα ποδοσφαιρικά του είδωλα. «Ο Ζιντάν είναι αυτός που λατρεύω. Από τους εν ενεργεία, μου αρέσουν ο Πίρλο και ο Τιάγκο Μότα. Από τους συμπατριώτες μου, ο Ντέταρι είναι θρύλος για την Ουγγαρία. Αποτέλεσε έμπνευση για μένα και για κάθε Ούγγρο ποδοσφαιριστή.»

Η συνέντευξη δόθηκε στα αγγλικά, αφού ο Τόζερ ακόμα δεν μιλάει την ιταλική γλώσσα. «Θα τη μάθω σύντομα, για να μπορώ να ζήσω φυσιολογικά στην καθημερινότητά μου. Αγωνιστικά, μιλάω τη γλώσσα του ποδοσφαίρου, που είναι παγκόσμια, οπότε εκεί δεν θα έχω πρόβλημα», δήλωσε αστειευόμενος.

Keywords
Τυχαία Θέματα