«Τουρισμός» στην Κέρκυρα

16:57 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος

Η παράδοση που θέλει τα ματς του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα να εξελίσσονται σε περιπάτους τηρήθηκε.

Η τοπική ομάδα δεν έφερε καμία αντίσταση στην ομάδα του Μίτσελ που τελικά επικράτησε με 4-0. Ο ΟΣΦΠ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές ενώ πήρε και ένα πέναλτι-αρκούδα.

Οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 19' όταν ο Μπενίτες έκοψε για τον Φουστέρ ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1. Ο Ισπανός στο 34' είχε ένα καλό σουτ που έδιωξε δύσκολα ο Σέτκους. Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο Δημητρόπουλος ανακάλυψε πέναλτι και ο Ντομίνγκες ευστοχώντας έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον ΟΣΦΠ. Εννέα λεπτά μετά ο Ελαμπντελαουί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Η Κέρκυρα στο 76' είχε καλή ευκαιρία όταν ο Μπόρχα βγήκε μόνος του με τον Ρομπέρτο αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο 85' ο Ντομίνγκες με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγοριου): Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Ρόχας, Γκόμες, Καρντόσο (67'Ομπράβτοβιτς), Μαρκόφσκι (67'Γεωργακόπουλος), Κόντος, Ανδρεόπουλος, Χαβίτο (74'Μπόρχα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία (64'Σιόβας), Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Κασάμι (46'Ντομίνγκες), Ντοσεβί (46'Φορτούνης), Φουστέρ, Μπενίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα