Του έκαναν έξωση και κοιμάται στο προπονητικό… (ΦΩΤΟ & VIDEO)

15:59 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι εξώσεις σε παίκτες αποτελούν θλιβερή πραγματικότητα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο δεν έχουμε την αποκλειστικότητα. Το συγκλονιστικό περιστατικό που θα διαβάσετε παρακάτω συνέβη στο Ισπανικό πρωτάθλημα και στη Ρασίνγκ Σανταντέρ που αγωνίζεται στη Segunda και πέρσι βρισκόταν στη La Liga.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας ο Γάλλος γκολκίπερ με καταγωγή από το Μάλι, Ουμάρ Ντιαμπί. Ο νεαρός άσος μετακόμισε στην Ισπανική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι,

με πολλά όνειρα αλλά όλα αυτά μετατράπηκαν τελικά σε εφιάλτη

Ο Ντιαμπί συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας να παίρνει μισθό 450 ευρώ συν το ενοίκιο αλλά και το φαγητό του. Ωστόσο στα μέσα Νοεμβρίου ανακάλυψε πως ο πρόεδρος της ομάδας, Άνχελ Λεβίν, δεν είχε πληρώσει τα πέντε τελευταία ενοίκια με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να βγάλει τον Ντιαμπί στο δρόμο.

Ο Γάλλος κίπερ αναγκάστηκε να μετακομίσει στο προπονητικό κέντρο της Σανταντέρ και πλέον διαμόρφωσε σε δωμάτιο, έναν αποθηκευτικό χώρο 10 μόλις τετραγωνικών μέτρων.

Ο ίδιος, μάλιστα δήλωσε σε Ισπανικά Μέσα: «Κοιμάμαι σε ένα δωμάτιο 10 τετραγωνικών. Στη ναρχή σε έναν καναπέ και τώρα σε ένα στρώμα στο πάτωμα. Δεν υπάρχει καν ντουλάπα ούτε και θέρμανση για να αντέξω το κρύο του χειμώνα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για μένα εκτός από τους φίλους μου, την κοπέλα μου και τους προπονητές μου. Η ομάδα δεν έχει δείξει τα παραμικρό ενδιαφέρον. Για να μπω στο δωμάτιο να κοιμηθώ, αναγκάζομαι να πηδάω το φράχτη. Με αφήνουν εδώ προς το παρών αλλά δεν έχω κλειδί οπότε αναγκάζομαι να σκαρφαλώνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα