«Του άξιζε το μετάλλιο»

18:32 10/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο στην κούρσα ανοιχτής θαλάσσης, με τον προπονητή του τον Νίκο Γέμελο να τονίζει πως του άξιζε ένα μετάλλιο.
Αρχικά ο Νίκος Γέμελος τόνισε: «Σίγουρα η 4η θέση δεν είναι αποτυχία, σίγουρα όμως δεν είναι και επιτυχία με αυτό που περιμέναμε. Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Πιστεύω όμως ότι μας δικαίωσε η όλη προσπάθεια του αθλητή και αυτό που είδαμε ότι έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του. Αυτό που περιμέναμε όλοι δηλαδή. Τώρα δεν ήρθε το μετάλλιο. Η μεγαλύτερη

στενοχώρια αυτή τη στιγμή είναι στον αθλητή. Πιστεύω πως είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές που περνάει, γιατί το ήθελε αυτό το μετάλλιο και έμεινε πολύ κοντά και πολύ λίγο πίσω από αυτό το μετάλλιο».

Για τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει ο αθλητής του όλα αυτά τα χρόνια είπε: «Του άξιζε χρόνια αυτού του αθλητή το μετάλλιο. Μα οι προσπάθειές που έχει καταβάλλει αυτό το παιδί είναι τρομερές. Κάθε μέρα που ξυπνάει σκέφτεται την προπόνηση και το κολύμπι, οπότε του αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια. Ότι έχει χτίσει ο Σπύρος το έχει χτίσει με υπομονή, κόπο, προσπάθεια και προπόνηση».

Για την τακτική που ακολούθησε ο Γιαννιώτης στην κούρσα είπε: «Την τακτική την ακολούθησε ακριβώς όπως έπρεπε. Το θέμα είναι πως η εξέλιξη της κούρσας ήταν όλη κατά και του Σπύρου, αλλά και των υπόλοιπων τριών που διεκδικούσαν το μετάλλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα