Τότεναμ για Πίρλο

17:52 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Από τη Γιουβέντους έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι η κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του θα γίνει από Φλεβάρη μήνα και μετά. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση ένας παικταράς του μεγέθους του Αντρέα Πίρλο να περιμένει την οποιανδήποτε ομάδα τόσο αργά. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός... εγκέφαλος σίγουρα θα έχει ανοίξει διαύλους με κάθε σημαντικό μνηστήρα που θα μπορέσει να του προσφέρει μία πολύ καλή συμφωνία στα 34 χρόνια του.

Από τη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι έως και την Σίτι και την Παρί έχουν γραφτεί πολλά ονόματα. Ωστόσο, αυτή

τη φορά στη δημοσιότητα ήρθε η Τότεναμ. Το ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση είναι πως η σύνδεση των Σπιρουνιών με τον ηγέτη της Γιούβε έγινε από τον Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος υπήρξε προπονητής των Λονδρέζων και διατηρεί τις επαφές του με όλους τους μεγαλομάντατζερ.

«Υπάρχουν επαφές μεταξύ Τότεναμ και Πίρλο και βρίσκονται σε πολύ καλή βάση», είπε ο Βιάλι και έβαλε φωτιές λίγες μόλις ώρες μετά τα δύο υπέροχα φάουλ του Πίρλο που χάρισαν ουσιαστικά τη νίκη στη Γιούβε κόντρα στη Μίλαν. Στη Μεγάλη Κυρία δεν είναι βέβαιο εάν θα θορυβήθηκαν, μιας και ούτως ή άλλως έχουν αργήσει πολύ για να κάνουν το αυτονόητο. Και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι μονοετής προσφορά...

Keywords
Τυχαία Θέματα