Τοροσίδης: Το μέλλον μου βρίσκεται στη Ρόμα

14:52 13/8/2014 - Πηγή: AEK365

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Βασίλη Τοροσίδη να βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών αλλά ο ίδιος υπογραμμίζει πως το μέλλον του βρίσκεται στη Ρόμα για τα επόμενα χρόνια.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής μπακ τόνισε: "Το μέλλον μου; Βρίσκεται στη Ρόμα. Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο και θέλω να μείνω, διότι είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους".
Ο Τοροσίδης μίλησε για τους φετινούς στόχους της Ρόμα λέγοντας το εξής: "Υπάρχουν δυνατές ομάδες στη Serie A

όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι και η Φιορεντίνα. Οι διαφορές θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Η χρονιά θα είναι δύσκολη με τόσα δυνατά παιχνίδια, όμως ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".
Σε ερώτηση αν η απόσταση από τη Γιουβέντους μειώθηκε με τις εφετινές προσθήκες στο ρόστερ, ο Τοροσίδης απάντησε: "Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλες ομάδες. Η ομάδα μας είναι δυνατή και ανταγωνιστική. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση".
Η Ρόμα φέτος επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον διεθνή μπακ να δηλώνει: "Ελπίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και από εκεί και έπειτα βλέπουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα".
Ο Τοροσίδης ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει με τον Μπενάτια για τα δημοσιεύματα που τον στέλνουν στην Αγγλία με τον Έλληνα διεθνή να απαντά: "Έχουμε συζητήσει για το μέλλον του. Είναι επαγγελματίας και θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Ρόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα