Τον κάνουν αρχηγό για να μην πάει Μπαρτσελόνα

15:04 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Τιάγκο Σίλβα και στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, προκειμένου να πείσουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να μείνει στο Μιλάνο σκέφτονται να τον χρήσουν αρχηγό από την επόμενη σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα είχε προσεγγίσει το καλοκαίρι τον Τιάγκο Σίλβα ενώ είχε καταθέσει και πρόταση στην Μίλαν η οποία απορρίφθηκε όμως στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν το καλοκαίρι

για τον ποδοσφαιριστή. Με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, ωστόσο, Αντριάνο Γκαλιάνι, να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να πουληθεί ο Τιάγκο Σίλβα, στην ιταλική ομάδα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί πρκειμένου να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να μείνει στο Μιλάνο.

Έτσι λοιπόν, η διοίκηση σκέφτεται να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τιάγκο Σίλβα μιας και το συμβόλαιο του Αμπροζίνι δεν πρόκειται να ανανεωθεί όπως θα γίνει και στις περιπτώσεις των Νέστα, Ζέεντορφ και Ιντζάγκι. Στην Μίλαν δεν θέλουν να κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν με έναν άλλο Βραζιλιάνο, τον Κακά, όταν το 2009 είπαν "ναι" στα 65 εκ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης και έκτοτε δεν κατάφεραν να βρουν έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα