Τον... γυρολόγο Κάστσελαν «βλέπει» ο Άρης

09:52 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Έναν γυρολόγο των γηπέδων, τον Μαυροβούνιο αμυντικό μέσο Μάρτεν Κάστσελαν έχει στην μεταγραφική του λίστα ο Άρης με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Μίχαελ Πρόμπιερζ, να μιλά με καλά λόγια για την αγωνιστική του αξία.
Ο Κάστσελαν ξεκίνησε από την δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αργότερα έπαιξε στην Καρλσρούη πριν ξεκινήσει την περιπλάνηση του στα γήπεδα της Ευρώπης και όχι μόνο.
Αρχικά έπαιξε διαδοχικά στην ΟΦΚ Βελιγραδίου και τη

Βόζντοβατς (24 συμμ.) πριν πάει για πρώτη φορά στην Πολωνία το 2007 και στη ΛΚΣ Λοντζ. Παρά το καλό του ξεκίνημα, 14 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν, τον Φεβρουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σταλ Γκλουόνο. Γύρισε την επόμενη χρονιά (2008-2009) και έπαιξε σε 28 παιχνίδια για να δοθεί εκ νέου δανεικός στην ουκρανική Καρπάτι. Από τον Φεβρουάριο του 2010 πήγε στη Γιαγκελόνια, στην οποία κάθισε ενάμιση χρόνο, πριν πάει δανεικός και πάλι στη Λοντζ και το περασμένο εξάμηνο στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουντογκόρετς.

Στα αγωνιστικά, ο Άρης θα δώσει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί ιταλικού εδάφους αντιμετωπίζοντας την Σιένα στο Σαν Βίτο με τον Μάκη Κατσαβάκη να επιλέγει ένα συντηρητικό σχήμα προκειμένου να δει πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες του στην πίεση που θα ασκήσει η ιταλική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα