Τον γλίτωσε ο Διούδης

17:02 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Κουκουλάκης

Με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ του ο Άρης πήρε λευκή ισοπαλία από τον Ατρόμητο παραμένοντας όμως για ακόμα ένας ματς χωρίς νίκη στην έδρα του.

Για περίπου μισή ώρα έπαιξαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος

καθώς το τελευταίο τέταρτο ήταν απογοητευτικό. Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά και απειλησε μόλις στο 4' με τον Γιαννούλη. Τρία λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να εκτελέσει ενώ στο 10' μετά από φάση διαρκείας πάλι δεν κατάφερε κάποιος παίκτης του Ατρομήτου να κάνει σουτ. Ο Άρης στο 23' είχε καλή ευκαιρία όταν ο Αγκάνθο αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά ο Ατρόμητος είχε φάση με τον Καραμάνο και στο 27' ο Διούδης νίκησε αρχικά τον νεαρό επιθετικό και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα το... χάος.

Κακός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Ατρόμητο να ανεβαίνει μετά το 65' και να πιέζει. Στο 67' είχε ένα καλό σουτ με τον Ούμπιντες και στο 70' μετά την κεφαλιά του Ταυλαρίδη ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Καραμάνος βγήκε μόνος του με τον Διούδη αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Στο 81' ο Διούδης είπε και πάλι "όχι" αυτή τη φορά σε τετ α τετ με τον Ναπολεόνι.

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (76'Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (46'Καραγκούνης), Μανιάς, Ηρακλής (90'Νταμαρλής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (62'Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (77'Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (91'Μπάλας), Ουμπίδες, Λαζαρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα