Το βλέμμα στον Διομήδη

22:18 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με σκληρή δουλειά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση περιμένει να δείξει τον καλό της εαυτό απέναντι στον Διομήδη Άργους, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του EHF CUP και γι' αυτό ο Γιάννης Αρβανίτης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν την παραμικρή λεπτομέρεια απέναντι σε έναν αξιότιμο αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως η

διάθεση των καρτών διαρκείας έχει ξεκινήσει, τιμώνται προς 50 ευρώ, ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δεκελείας 138-40 (τηλ 210-2584583), από το Δωματιάκι της ORIGINAL 21, αλλά και από το AEKshop στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενώ, να θυμίσουμε ότι απευθείας με την πώληση των εισιτηρίων το 10% του ποσού μέσω της Ένωσης πηγαίνει στον οργανισμό, όπως το ίδιο θα συμβεί και με την χορηγό εταιρεία Diamonds Shipping. Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα η Original εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Επειδή το πρωτάθλημα μας χαμογελάει. . . Βοηθήστε και εσείς την προσπάθεια, αγοράζοντας ένα διαρκείας και βρεθείτε δίπλα στην ομάδα! ! ! Διαρκείας πωλούνται καθημερινά στο Δωματιάκι απο τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, καθώς και σε όλες τις στεγασμένες φωλιές της Original 21 σε όλη την Ελλάδα».

Όσον αφορά στην διάθεση των εισιτηρίων για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους θα ξεκινήσει από την Παρασκευή, όπως ανακοίνωση η διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Ενώ, η Ένωση στην συνέχεια δε παρέλειψε να σχολιάσει πως και τα επόμενα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα χάντμπολ για την Ευρώπη θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο επαναληπτικός αγώνας με τον Διομήδη Άργους θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την προσεχή Παρασκευή από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τόσο από τα γραφεία του σωματείου, όσο και από τα club της ORIGINAL. Να σημειώσουμε πως οι κάρτες διαρκείας ισχύουν και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας χάντμπολ. Παράλληλα η Α.Ε.Κ. ανακοινώνει πως όλα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να στηρίξει την «Ένωση» και στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Διομήδη Άργους».

Keywords
Τυχαία Θέματα