Το... τσούξιμο και ο φορ

10:22 25/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ένα... συλλεκτικό πρωτοσέλιδο έχει σήμερα η ΩΡΑ: "Αυτό... τους τσούζει", γράφει και αναφέρεται στον Ολυμπιακό και τα εισιτήρια που "έκοψαν" στην πρεμιέρα συγκριτικά με τη λαοθάλασσα του ΟΑΚΑ: "Δεν χωνεύεται με τίποτα από τους "απέναντι"

ότι βρέθηκαν σε αυγουστιάτικο φιλικό στο ΟΑΚΑ, περισσότεροι από 30.000 Ενωσίτες. Σε γήπεδο με χωρητικότητα 69.100 θέσεων, γέμισε όλο το κάτω διάζωμα πλην ελαχίστων θέσεων την ώρα που σε επίσημη πρεμιέρα πρωταθλήματος σε γήπεδο 33.000 θέσεων δεν γέμισε ούτε το 1/3. ΣΟΚ στο λιμάνι, προσπαθούσαν χθες να κάνουν το άσπρο... μαύρο, αλλά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κι όμως αυτοί είναι... 16.347! Μετά το θαύμα του Ιησού που πολλαπλασίασε τα ψάρια και τους άρτους, έγινε θαύμα και στην εκκαθάριση στο Φάληρο που πολλαπλασίασε τους "γαύρους'. Στα μεταγραφικά η ΩΡΑ αναφέρει: "Σοβαρές σκέψεις για φορ, πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση για μέσο".

SPORTDAY

"Mamma mia", γράφει η SD και αναφέρει τα 6+1 πρόσωπα που έλαμψαν απέναντι στην γκλαμουράτη Ρόμα.


LIVE SPORT

"Έγραψαν (ξανά) ιστορία", γράφει η LS και αναφέρεται στον λαό της ΑΕΚ: "Τρίτο καλύτερο ρεκόρ προσέλευσης την τελευταία 5ετία τα 28.000 εισιτήρια με τη Ρόμα! Πλησιάζουν και τα 10.000 διαρκείας".

GOAL

Το όνομα του Ντέγιαν Λέκιτς φέρνει στο προσκήνιο η εφημερίδα για την επίθεση της ΑΕΚ , τονίζοντας πως ειναι η πρώτη επιλογή του δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα