Το «θαύμα» με Petit Chateau και το ντέρμπι

10:00 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Οι προσπάθειες που δείχνουν να ολοκληρώνονται για τη στελέχωση του νέου τεχνικού τιμ αποτελεί ουσιαστικά πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για την εφημερίδα, η οποία τονίζει σχετικά ότι στην Ένωση περιμένουν το "ναι" του Αντώνη Κέζου ο οποίος μαζί με τον Στέλιο Μπίσμπα θα είναι οι δύο γυμναστές της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα γίνεται λόγος για τα διοικητικά με την εφημερίδα να τονίζει: "Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

οι διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ.
Οι μέτοχοι παραμένουν εξαφανισμένοι, η διοίκηση Αδαμίδη με σωστούς ή μη χειρισμούς αναζητά λύσεις προσπαθώντας ταυτόχρονα να εξασφαλίσει παράταση ζωής στην προεδρία και ο κόσμος -παραμένοντας στο ίδιο έργο θεατής- «βράζει», με το ολοκληρωτικό ξέσπασμα να μην αργεί. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν πρόκειται να συμβεί οτιδήποτε πριν από το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ενα ματς από το αποτέλεσμα του οποίου θα καθοριστούν σε μεγάλο βαθμό οι περισσότερες εξελίξεις.

Γι' αυτό και η όποια διοικητική κινητικότητα υπήρχε το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως αυτή τη βδομάδα θα κοπάσει. Ακόμα και οι υποτιθέμενες εξελίξεις με την Petit Chateau, μέσω της οποίας ο Αδαμίδης έχει βγάλει ακόμα ένα μήνα, μέχρι την Τετάρτη που μπήκε το οριστικό deadline, θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Με το δεδομένο, λοιπόν, της γενικής συστράτευσης που θα επιχειρηθεί για το ματς με τον Ολυμπιακό, το ζητούμενο είναι πώς θα βρει την ΑΕΚ η επόμενη ημέρα του ντέρμπι και κυρίως σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίσουν την ήττα. Αλλωστε, από πολλούς τόσο εντός όσο και εκτός ΠΑΕ η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί ορόσημο, καθώς δεν αποκλείεται την επομένη του ματς να επισπευστούν οι διοικητικές και μετοχικές εξελίξεις.
Είτε σε ό,τι έχει να κάνει με ενδεχόμενη παραίτηση του Σταύρου Αδαμίδη είτε σε σχέση με τις πρωτοβουλίες που φαίνεται να αναλαμβάνουν παλιοί παράγοντες αλλά και παλαίμαχοι άσοι της ομάδας, οι οποίοι προτίθενται να συμβάλλουν στην προσπάθεια διάσωσης της Ενωσης. Μιας διάσωσης που θα επιχειρηθεί μέσω της λύσης Πρωτοδικείου ή των όποιων αποφάσεων θα πάρει ο κατά το τελευταίο διάστημα σε... επαγρύπνηση Νίκος Νοτιάς.
Οπως και να έχει, το ζητούμενο είναι η ομάδα να μπορέσει να βγει επιτέλους από το αδιέξοδο πριν ή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


SPORTDAY

«Μόνο με θαύμα», είναι ο τίτλος της SD στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η οποία αναφέρεται στο θέμα με την Petit Chateau. «Την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία που έχει δοθεί στην Petit Chateau, αλλά η συνεργασία μοιάζει απίθανη», τονίζεται χαρακτηριστικά, ενώ στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται: «Το deal μοιάζει σχεδόν απίθανο να προχωρήσει, στην αρχή όλα έμοιαζαν ιδιαίτερα ευνοϊκά για να είναι... αληθινοί και τουλάχιστον μέχρι σήμερα οι άνθρωποι της Petit Chateau δεν έχουν εμφανίσει τα 2 εκατ. ευρώ που τους έχει ζητηθεί από τη διοίκηση». Επίσης στα μεταγραφικά η εφημερίδα αναφέρει με νόημα «...άλλο τι θέλουν, άλλο τι μπορούν» συμπληρώνοντας ότι ναι μεν στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν στη μεταγραφή ενός παίκτη, όμως τα οι

Keywords
Τυχαία Θέματα