Το... θαύμα και η αναμονή

09:45 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για μία ΑΕΚ πέρα από πάσης λογικής κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία γράφει για "θαύμα Κωστένογλου" αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν στιγμές που τα γεγονότα ξεπερνούν τη λογική. Ή, ακόμα καλύτερα, που προτιμάς απλά να απολαύσεις αυτό που συμβαίνει χωρίς να μπεις στη διαδικασία της λογικής επεξήγησης. Κάτι ανάλογο βιώνει η ΑΕΚ, που διαγράφει από το πουθενά πορεία πρωταθλητισμού, με την ποδοσφαιρική επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά και να μη δύναται να εξηγήσει το...

κιτρινόμαυρο φαινόμενο.
Το δέσιμο που παρατηρείται εντός των αποδυτηρίων, σε συνδυασμό με την κατάθεση ψυχής που επιχειρείται σε κάθε αγωνιστική από παίκτες που υπερβάλλουν εαυτούς και αναζητούν διαρκώς νέα κίνητρα, καθίσταται ικανό για να υπερνικήσει τα εμπόδια και να διατηρήσει την Ενωση ζωντανή. Αλλωστε, όσο το νικηφόρο σερί συνεχίζεται τόσο επαναπροσδιορίζονται οι στόχοι και αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας, ανεξάρτητα αν ο Κωστένογλου και οι παίκτες του ορθώς διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Ειδικά μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι απλά αποφασισμένοι να επιτύχουν το απόλυτο των νικών μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου. Δείχνουν έτοιμοι να καταρρίψουν κάθε ποδοσφαιρική λογική και να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σερί τους φτάνοντας τη σκέψη τους στο ματς της 21ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη, διατηρώντας ζωντανό το όνειρο του τίτλου..."!
Στο θέμα που "καίει", το οικονομικό σε συνδυασμό με το διοικητικό, το GOAL τονίζει ότι είναι "ώρα της διοίκησης να μιλήσει, αφού οι παίκτες μίλησε εντός και εκτός γηπέδου και πλέον όλοι περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος".

SPORTDAY

Ο Νίκος Κωστένογλου μετέφερε χθες στους παίκτες ότι μπαίνουν χρήματα (ένα μέρος αυτών) στα ταμεία τους και η εφημερίδα το τονίζει. Η SD γράφει για όσα είπε χθες ο προπονητής τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές του ότι "σας στηρίζω, δεν είμαι αδιάφορος στα προβλήματα που έχετε και θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω". Από εκεί και πέρα υπάρχει αφιέρωμα στον Νίκο Γεωργέα, αλλά και στον Κάρλος, ενώ για τα διοικητικά σημειώνεται πως μπήκαμε σε εβδομάδα... ΜοU, περιμένοντας όλοι να υπογραφούν κάποια έγγραφα που να βεβαιώνει το ενδιαφέρον και την εξέλιξη των πραγμάτων μεταξύ της ΠΑΕ και του υποψήφιου (αγνώστου) ιδιοκτήτη.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με όσα έγιναν χθες στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στέκεται η εφημερίδα κάνοντας λόγο για "τσίρκο σε Κέρκυρα και Νέα Σμύρνη", σχολιάζοντας: "Την ώρα που η ΑΕΚ φτύνει... αίμα και αποδεκατίζεται από κίτρινες κάρτες και τραυματισμούς, οι αιώνιοι... φίλοι προχωράνε με φιλικά και με πέναλτι". Στα της ΑΕΚ αναφέρεται η ενέργεια του Κάρλος να δώσει το βραβείο του MVP που έλαβε το Σάββατο στον Νίκο Γεωργέα, ενώ στα διοικητικά σημειώνεται ότι ξεκίνησε μία εβδομάδα "απαντήσεων", αφού: "Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει ουσιαστικές απαντήσεις από τους ανθρώπους του αγνώστου επενδυτή όσον αφορά στον έλεγχο, την ώρα που ο χρόνος κυλάει αμείλικτα".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα